HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 533
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben gördüğüm üzere bilinmeyen markalar bir msi bir asus değil gibi.bunun diğerlerinden farkı soğutması ve görünümü mü hocam
ben gördüğüm üzere bilinmeyen markalar bir msi bir asus değil gibi.bunun diğerlerinden farkı soğutması ve görünümü mü hocam
Asrock en az ASUS kadar kaliteli ki zaten Asrock eskiden ASUS' un alt markasıydı. 5. sayfada attığım 2 model de 6600xt serilerinin en kalite modelleri. İkisi de ASUS ROG dan daha iyi.ben gördüğüm üzere bilinmeyen markalar bir msi bir asus değil gibi.
Size şu soruyu sorucam siz hangisi önerisiniz başlıktaki gördüğünüzden.Asrock en az ASUS kadar kaliteli ki zaten Asrock eskiden ASUS' un alt markasıydı. 5. sayfada attığım 2 model de 6600xt serilerinin en kalite modelleri. İkisi de ASUS ROG dan daha iyi.
Soğutma ve görünüm. PCB olarak zaten tüm 6600xt ler aynı sayılır.bunun diğerlerinden farkı soğutması ve görünümü mü hocam
RX 6600XT. Model olarak ise attığım Phantom D' yi.Size şu soruyu sorucam siz hangisi önerisiniz başlıktaki gördüğünüzden.
tamamdır.Soğutma ve görünüm. PCB olarak zaten tüm 6600xt ler aynı sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RX 6600XT. Model olarak ise attığım Phantom D' yi.
RX 6600 XT de RTX teknoloji verimli şekilde kullanabildiğin sadece 2 oyun var. RX 6600XT ile RTX 3060 ekran kartını RTX performansını kıyaslamak doğru değil.Kardeşim 6600 de rtx var
3060ti ya denk demedim yakın dedim ayrı etten 6600 serisinde rtx teknolojisi kullanılan bi ekran kartı
Tabi ki değil ancak sırf rtx teknolojisi onda yok diyemeyizRX 6600 XT de RTX teknoloji verimli şekilde kullanabildiğin sadece 2 oyun var. RX 6600XT ile RTX 3060 ekran kartını RTX performansını kıyaslamak doğru değil.
Hangisi daha iyi yani?RX 6600 XT de RTX teknoloji verimli şekilde kullanabildiğin sadece 2 oyun var. RX 6600XT ile RTX 3060 ekran kartını RTX performansını kıyaslamak doğru değil.
Rtx teknolojisi 3060ta hiçbir işe yaramaz çöp. Fps emen bir teknolojiyi 3060 ta kullanamazsiniz. Ha gidip 15k bayılıp 1080p oyun oynarim diyorsanız olur tabii3060 ve 6600XT arasında 1080p de %6, 1440p de %3 fark var.
Şimdi bu komik farkların üstüne DLSS gibi muazzam bir teknoloji + çok daha başarılı RTX performansı + stabil sürücüler ekle milletin neden 3060 tercih ettiğini daha rahat anlarsınız.
Bu arada 6600XT 3060 Ti a denk bir kart değil onu kim uydurdu bilmiyorum ama 3060 Ti fersah fersah daha güçlü bir kart.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
peki rx6600xt için nediyorsunuz?Sanki 3060ta rtx'i çok kullanmak mümkün de rtx'i bir artı olarak yazıyor millet.
Rtx teknolojisi 3060ta hiçbir işe yaramaz çöp. Fps emen bir teknolojiyi 3060 ta kullanamazsiniz. Ha gidip 15k bayılıp 1080p oyun oynarim diyorsanız olur tabii
RX 6600 serisinden RTX teknolojisini yok diyen biri mi var ? Randımanlı performans vermedikten sonra RTX teknolojisini verimli şekilde kullanamadıktan sonra RX 6600 XT almanın bir mantığı yok. Bunu belirttim. RTX teknolojisini kullanacak biri zaten RTX ekran kartı kullanır.Tabi ki değil ancak sırf rtx teknolojisi onda yok diyemeyiz
sizce hangisi alınır söylermisiniz bilgi alayim.Sanki 3060ta rtx'i kullanmak çok mümkün de rtx'i bir artı olarak yazıyor millet.
Rtx teknolojisi 3060ta hiçbir işe yaramaz çöp. Fps emen bir teknolojiyi 3060 ta kullanamazsiniz. Ha gidip 15k bayılıp 1080p oyun oynarim diyorsanız olur tabii
sağolun ama size yazmadın yıkarıdaki şahsa yazdım pardon.RX 6600 serisinden RTX teknolojisini yok diyen biri mi var ? Randımanlı performans vermedikten sonra RTX teknolojisini verimli şekilde kullanamadıktan sonra RX 6600 XT almanın bir mantığı yok. Bunu belirttim. RTX teknolojisini kullanacak biri zaten RTX ekran kartı kullanır.
Dying Light 2 Performans Testi
En az ısınan 6600XT olması lazım. @RevDeisDou'nun elinde bir grafik vardı. onda gösteriyordu tüm markaların ısı değerlerini.bunun diğerlerinden farkı soğutması ve görünümü mü hocam