İpad 9 vs TAB S7 FE. Hangisi Alınır?

morocco

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,466
Oyun oynamayacağım. Sadece ders çalışmak için kullanacağım (test çözme,youtube vs)

Uzun ömürlü olması önemli açıkçası. Zaman geçince oluşan Android hantallığından korkuyorum.

Sizce ipad 9 + apple pencil 1. nesil mi yoksa tab S7 FE mi?

Oyun oynamayacağım. Sadece ders çalışmak için kullanacağım (test çözme,youtube vs)

Uzun ömürlü olması önemli açıkçası. Zaman geçince oluşan Android hantallığından korkuyorum.

Ben iPad öneririm. Gerek uzun ömürlü ve çok stabil ve performanslı olması yüzünden. Ayrıcı apple pencil kullanan biri olarak diğer kalemlerden çok farklı bir deneyim sunuyor.

Ben iPad öneririm. Gerek uzun ömürlü ve çok stabil ve performanslı olması yüzünden. Ayrıcı apple pencil kullanan biri olarak diğer kalemlerden çok farklı bir deneyim sunuyor.
Apple Pencil 1 mi 2 mi kullanıyorsunuz?

Tab s6 kullanmış olarak tab s serilerinde de ayrı bir kalite var ama benim tavsiyem kendiniz incelemeniz

kalemi çok kullanacaksan ipad. Çok video ise samsung

en iyi kalem deneyimi her zaman apple veriyor.
bende bir ara düşünmüştüm çok test videosu izledim apple harici alınmaz.
Apple Pencil 1. nesil nasıl biliyor musunuz? Çok kötü diyenler falan oldu aklımı çeldiler açıkçası

Tablette Apple cidden rakipsiz. Android tabletler büyük ekranlı telefon gibi.

Apple Pencil 1. nesil nasıl biliyor musunuz? Çok kötü diyenler falan oldu aklımı çeldiler açıkçası
iPad 9 zaten 2. nesil desteklemiyor mecburen 1. nesil alacaksın.

Geri