❌İndirim Bitti! MSI MECH 6500XT 3849₺'idi şuan 3824TL !

2 tane aldım bi kendime bir arkadaşıma ancak arkadaşım rx 6600 sistem alıcak siparişi iptal edicek bu fiyata iadeye içim el vermiyor :D

Abartmayın bence o kadar iyi bir fiyat değil yurtdışında insanlar bu fiyatlara almıyor.
Yani bence iyi fiyat msı marka asusa denk desek örnek veriyorum 6 bin buradaki fiyatı asusun biz 3.830 liraya aldık baktığın zaman . bence göz ardı edilir bi fiyat değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abartmayın bence o kadar iyi bir fiyat değil yurtdışında insanlar bu fiyatlara almıyor.
Bendede 1600 af var hem işlemci hemde anakart (B450 SH2) güncelleyince kartın tam performansını alabileceğiz :) esas konuşulması gereken bu fiyatından daha çok

Hala kargoya verilmedi neyse 7-10 gün içinde gelir herhalde
1.PNG

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Tekrardan stokta Amazon Germany tarafından. Bilmeyen arkadaşlar 1650s dengi bir kart.

Alıntıyı görüntüle
Bu ekran kartı için anakart işlemci önerir misiniz aldım da

Yani bence iyi fiyat msı marka asusa denk desek örnek veriyorum 6 bin buradaki fiyatı asusun biz 3.830 liraya aldık baktığın zaman . bence göz ardı edilir bi fiyat değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TL fiyatını TL den karşılaştırmak mı biz bu kartı 270 dolara aldık ama yurtdışında 200 dolar civarı rahatça alabiliyorlar

Bu ekran kartı için anakart işlemci önerir misiniz aldım da
b550 bir anakart ancak pci 4.0 soketi mutlaka olmalı ciddi performans kaybı var 3.0'da r3 3100 işlemci olabilir mükemmel olur

Hocam fiyatlar o kadar da efsane değil. Normal fiyatlar. Kart 4 gb olduğu için mining yapılamıyor. AMD oyuncular için normalden çok fazla abandı bu karta şuanda. ETH 2.0 ile haziran gibi sahibinden de 2. el ekran kartı patlaması yaşanacak. Yani seneye bu zamanlar tüm kartlar eski fiyatlarına döner. (Eski fiyatlar derken güncel dolar fiyatları ile eski fiyatlara döner.)

Alamazsanız üzülmeyin. Stok bittikçe gün aşırı stoklar yenilenecek.

Türkiyeden almak isterseniz XFX 6500xt 4300 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri