MTBC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 862
Bugün benim kargom da yola çıktığına dair bildirim geldi bana da. "Australia Post Global"
Bugün benim kargom da yola çıktığına dair bildirim geldi bana da. "Australia Post Global"
2 tane aldım bi kendime bir arkadaşıma ancak arkadaşım rx 6600 sistem alıcak siparişi iptal edicek bu fiyata iadeye içim el vermiyor![]()
Hocam merhaba günaydın yurt dışında değiliz alooAbartmayın bence o kadar iyi bir fiyat değil yurtdışında insanlar bu fiyatlara almıyor.
Yani bence iyi fiyat msı marka asusa denk desek örnek veriyorum 6 bin buradaki fiyatı asusun biz 3.830 liraya aldık baktığın zaman . bence göz ardı edilir bi fiyat değil .Abartmayın bence o kadar iyi bir fiyat değil yurtdışında insanlar bu fiyatlara almıyor.
Bendede 1600 af var hem işlemci hemde anakart (B450 SH2) güncelleyince kartın tam performansını alabileceğizAbartmayın bence o kadar iyi bir fiyat değil yurtdışında insanlar bu fiyatlara almıyor.
Bu ekran kartı için anakart işlemci önerir misiniz aldım daTekrardan stokta Amazon Germany tarafından. Bilmeyen arkadaşlar 1650s dengi bir kart.
MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC Oyun Grafik Kartı - GPU 2685/2825 MHz, 4000MB DDR6 Bellek, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC Oyun Grafik Kartı - GPU 2685/2825 MHz, 4000MB DDR6 Bellek, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Yani bence iyi fiyat msı marka asusa denk desek örnek veriyorum 6 bin buradaki fiyatı asusun biz 3.830 liraya aldık baktığın zaman . bence göz ardı edilir bi fiyat değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya hocam ona bakarsanız adam 30 bin birime ev veya tesla gibi araç sahibi olabiliyorTL fiyatını TL den karşılaştırmak mı biz bu kartı 270 dolara aldık ama yurtdışında 200 dolar civarı rahatça alabiliyorlar
Tekrardan stokta hocam güncelleyin isterseniz .Tekrardan stokta Amazon Germany tarafından. Bilmeyen arkadaşlar 1650s dengi bir kart.
MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC Oyun Grafik Kartı - GPU 2685/2825 MHz, 4000MB DDR6 Bellek, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC Oyun Grafik Kartı - GPU 2685/2825 MHz, 4000MB DDR6 Bellek, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle