Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

1.PNG

Kolay gelsin kargosu teslim edecek kargo kodunu sorgulayınca detaylar çıkıyor ve tahmini teslimat bugün diyor sizlerde kontrol edin arkadaşlar

Merhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?
İlginç yani benim kargo İstanbul'a geldi Amazon müşteri hizmetlerine Yaz çözüm bulunur elbet

Ekler

• Screenshot_20220310-100408.png
    Screenshot_20220310-100408.png
    201.7 KB · Hit: 91
Hocam ne yaptın merak ettim

Merhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?
Kanka bende anlamadım. Diğer arkadaşlar gibi 1 Mart'ta sipariş verdim ama durum hâlâ aynı. Kargo takipte hiçbir gelişme yok. Amazon müşteri hizmetlerine yazıyorum Türkiye'ye gelmedi paketiniz diyor. Deli dana gibi geziyo paket bakalım. Diğer arkadaşlar teslim aldı bilgisayara takacak neredeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kolay gelsin kargosu teslim edecek kargo kodunu sorgulayınca detaylar çıkıyor ve tahmini teslimat bugün diyor sizlerde kontrol edin arkadaşlar
Nerden sorguluyosun kanka

Benim durum bu hiçbir güncelleme olmuyor lanet kargoda anlayamadım gitti ya

Ekler

• IMG_20220310_113527.jpg
    IMG_20220310_113527.jpg
    141.8 KB · Hit: 103
Son düzenleme:
Kanka bende anlamadım. Diğer arkadaşlar gibi 1 Mart'ta sipariş verdim ama durum hâlâ aynı. Kargo takipte hiçbir gelişme yok. Amazon müşteri hizmetlerine yazıyorum Türkiye'ye gelmedi paketiniz diyor. Deli dana gibi geziyo paket bakalım. Diğer arkadaşlar teslim aldı bilgisayara takacak neredeyse

Nerden sorguluyosun kanka

Benim durum bu
Amazon kargo takibine girdiğimde Kolay gelsin firması ve takip numarası yazıyor. Kolay gelsin sitesine girip sorguladığım da bugün dağıtıma çıkacak gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri