Gamemarkt Dava Açabilir mi ?

mert066

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşım Valorant hesabı al sat yapıyor aldığı hesabı sattı ve ilk sahibi emailden geri çekmiş şimdi arkadaşa ulaşmışlar hesabı geri ver dava açacağız diye ama riot hesapları alış satışı yasak dava açma yetkileri var mı ?
Önceki açılan postlarda göremedim bilen yardımcı olursa sevinirim

Hayır yok.

Neye dayanarak yok dediniz ki ?
Şimdi şöyle bir olay var. Hesabı alan kişi ve gamemarktın arkadaşınızın geri aldığını kanıtlaması gerekiyor. Bunu yapmaları da dünyanın en zor işi bence. Zannetmiyorum yapabileceklerini. Ama kanıtları varsa sıkıntı olabilir.

Neye dayanarak yok dediniz ki ?
Şimdi şöyle bir olay var. Hesabı alan kişi ve gamemarktın arkadaşınızın geri aldığını kanıtlaması gerekiyor. Bunu yapmaları da dünyanın en zor işi bence. Zannetmiyorum yapabileceklerini. Ama kanıtları varsa sıkıntı olabilir.
Sen uyuşturucu sattın.
Adam paranı vermedi kaçtı
Polislere merhaba ben uyuşturucu sattım dolandırıldım mı diyeceksin?

Arkadaşım Valorant hesabı al sat yapıyor aldığı hesabı sattı ve ilk sahibi emailden geri çekmiş şimdi arkadaşa ulaşmışlar hesabı geri ver dava açacağız diye ama riot hesapları alış satışı yasak dava açma yetkileri var mı ?
Boş işler, bir şey olmaz. Para çöpe gitmiş, bu tarz ücretsiz oyunlarda ikinci el hesap almaya çalışanların durumu trajikomik...

Evine yanılmıyorsam bir kağıt yolluyorlardı

Sen uyuşturucu sattın.
Adam paranı vermedi kaçtı
Polislere merhaba ben uyuşturucu sattım dolandırıldım mı diyeceksin?
Uyuşturucu kanunla yasaklanan bir şey. Bana bir tane kanun gösterir misiniz valorantta hesap satışı yasaktır diye :D Komedi misiniz nesiniz anlamıyorum gerçekten. Benzeştirdiği şeye bak.

Uyuşturucu kanunla yasaklanan bir şey. Bana bir tane kanun gösterir misiniz valorantta hesap satışı yasaktır diye :D Komedi misiniz nesiniz anlamıyorum gerçekten. Benzeştirdiği şeye bak.
knkm ancak oyun hesapları kullanıcı sözleşmelerinde oyun hesaplarının satımı ve alımı yasaktır diyor

böyle birçok konu inceleyin açabilirlerde kimisi engellemiş falan kimiside açmışlar

bende de aynı mantık olmuştu dava vs hiçbir şey yok kardeşim , hatta foto atayım
1647018131396.png

1647018153286.png

sadece siteden ban yersin o kadar :D

Hesap satma-Hesap alımı, yasaktır.

sadece satış yapıldığında hesap ile ilgili bir şey yapmıyor oyun ama yasal işlem başlatılabilir savcılığa gidip başlatabilirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolandırılma ile ilgili savcılığa gidebilirsiniz ortada dolandırıcılık var

2-2.5 sene önce coc hesabı satmıştım
sözleşmede hesabı sattıktan sonra alıcı her şeyinden sorumludur gibi bi şey yazıyordu.
bende o zamanlar bilgisiz olduğum için parayı iade etmiştim zararda olan ben olmuştum.

Geri