Neymiş benim derdim ?Senin derdin belli bari bunda muhalif...
Çok daha uzun zaman önce üretilmesi gerekilen fakat üretim aşamasının geç kalındığını düşünüyorum.Selamlar TOGG arabalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Paranız olursa alır mısınız?
HazımsızlıkTOOG a laf ediyorsun ordan konuyu uçağa getiriyorsun. Hazımsızlık sadece...
Sevmemek için bahane ariyorumdur. Yahu arabayla logonun ne alakası var? Logo dediğin degistirilebilecek bişey. Böyle ufak şeylere takılmayın derim.O güzelim logonun yerine saçma logo koyduktan sonra hiçbirşey düşünmem ilgilenmem.
Nesi saçma ben anlamadım yerli araç uretiyosunuz ve ülkenizdeki vatandaşın almaya gücü yok bu acı bir durum değilde ne burada yanlış olan ne ?Böyle saçma bir zihniyet olamaz.
Her yerli olan ürünü halkın alabileceği düzeyde mi satmak/üretmek mi zorundalar?Nesi saçma ben anlamadım yerli araç uretiyosunuz ve ülkenizdeki vatandaşın almaya gücü yok bu acı bir durum değilde ne burada yanlış olan ne ?
Her yerli olan ürünü halkın alabileceği düzeyde mi satmak/üretmek mi zorundalar?
TOGG, üst segment lüks araç üretmeyi hedefliyor. Mercedes ile yarışmak istiyorlar. Üreteceği aracın çok yüksek fiyattan satılması normal, gidip de şahin ile rekabet edecek araç üretmeyecekler.
Yerli olacak diye en ucuz, en dandik, en dayanaksız ürünleri mi üretirim? Bu zihniyeti kınıyorum.
Ne saçmalıyosun arkadaşım sen Türkiye gibi bi ülkede sen niye yerli araç yapıyorsun o halde ? Ki bu yerHer yerli olan ürünü halkın alabileceği düzeyde mi satmak/üretmek mi zorundalar?
TOGG, üst segment lüks araç üretmeyi hedefliyor. Mercedes ile yarışmak istiyorlar. Üreteceği aracın çok yüksek fiyattan satılması normal, gidip de şahin ile rekabet edecek araç üretmeyecekler.
Yerli olacak diye en ucuz, en dandik, en dayanaksız ürünleri mi üretirim? Bu zihniyeti kınıyorum.
Siz istedigin seyi kınama özgürlügüne sahipsiniz fakat gidip bir yerli arac ureticem diyosaniz , heleki dunyanin en buyuk arac markasi olan Mercedes ile rekabet edicek falan diye bi iddia atiyosaniz ki bu cok sacma , ne motorunu yerli uretebiliyosun ne pilini o yuzden boş hayaller yerine adam gibi universiteler acip fabrikalar kapatmak yerine fabrikalar kurmalisiniz . Size hayal dünyanizda mutluluklar.Her yerli olan ürünü halkın alabileceği düzeyde mi satmak/üretmek mi zorundalar?
Düşünmüyorum. Düşünemiyorum.Selamlar TOGG arabalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Paranız olursa alır mısınız?
Yerli diye araç üretiyorsun bataryası şu ülkeden, motoru şu ülkeden, tasarımı ünlü yabancı birine yaptır. Her şey hazır. Türkiye'de birleştiriyorlar. Böyle yerli araba olmaz. Yerli olan ne arabada kullanılan metal mi ne ?Her yerli olan ürünü halkın alabileceği düzeyde mi satmak/üretmek mi zorundalar?