Logo Tasarım Konusunda Yardım Lutfen

Reaksiyon skoru
3,927
Beyler ben logo tasarlatip satıyorum 40 TL ye şuan da da talep var eğer kabul eden olursa talep geldikçe geliri yüzde elli paylaşırım .Kabul eden varsa yazabilir.

Beyler ben logo tasarlatip satıyorum 40 TL ye şuan da da talep var eğer kabul eden olursa talep geldikçe geliri yüzde elli paylaşırım .Kabul eden varsa yazabilir.
ne istediğini anlayamadim, logo tasarimi konusunda bilgili olup da bilgilerini seninle paylaşana mı %50'sini veriyorsun?

Anlamadım, Logo tasarımına yardım edenlere payın %50'sini mi veriyorsun?

40 liraya logo yapmakla kalmayıp bir de 20 liraya adam mı arıyorsun.)

Hayır ben zaten logo yapabiliyorum yardım etmek isteyen olursa diye .Zaten Çok profosyonelliğe gerek yok hafif bir şeyler .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.
ne istediğini anlayamadim, logo tasarimi konusunda bilgili olup da bilgilerini seninle paylaşana mı %50'sini veriyorsun?
.

Yaptığın logolardan örnek paylaşır mısın .

Örnek foto atarsan güzel olur ne tarz olduğunu görürüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,757
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri