EA 20K Hangi Üniversiteyi Önerirsiniz?

TED ve AYBÜ Ankara'daki sayılı güzel üniversitelerden.
TED biraz yeni olsa da gayet iyi bir üniversite, yurtdışı olanağı da çok yüksek.
AYBÜ'de ise mühendislikler güzel diye bir duyum almıştım.
Ya tabii mesela 10. sıradaki bir üniversitenin A bölümü 1. sıradaki üniversitenin A bölümünden daha iyi ve gelişmiş olabilir. Burada onu ayrı ayrı konuşacaksak sabaha kadar konuşuruz. O yüzden ben genele bakıyorum.

Mesela @Furkan Karagülle hukuk istiyorsa Hacettepe değil, Ankara Üniversitesini hedeflemeli. Çünkü daha köklü, daha iyi bir bölüm. Bakın bölüm diyorum üniversite demiyorum. Mesela Hacettepe'de aldığı keyfi rahatlığı ve konumu Ankara'da alabilecek mi o da var?

Ya tabii mesela 10. sıradaki bir üniversitenin A bölümü 1. sıradaki üniversitenin A bölümünden daha iyi ve gelişmiş olabilir. Burada onu ayrı ayrı konuşacaksak sabaha kadar konuşuruz. O yüzden ben genele bakıyorum.

Mesela @Furkan Karagülle hukuk istiyorsa Hacettepe değil, Ankara Üniversitesini hedeflemeli. Çünkü daha köklü, daha iyi bir bölüm. Bakın bölüm diyorum üniversite demiyorum. Mesela Hacettepe'de aldığı keyfi rahatlığı ve konumu Ankara'da alabilecek mi o da var?
Tabii ki dediğiniz doğru.
O yüzden biraz daha hedefini yükseltmesi gerektiğini söyledim. :D

Aklımdaki sıralama şöyle:
1. Hacettepe Üniversitesi
2. Ankara Üniversitesi
3. Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Hacettepe pc muhenduslii için kaç sıralama lazim
Sayısal 7k diye biliyorum yanlış hatırlamıyosam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela Bilgisayar mühendisliğinde de 1 Bilkent 2 ODTÜ 3 de Hacettepe'dir. 3'ü arasında. Bilkent ve ODTÜ olmazsa Hacettepe olur, yine on numara olur.
Hocam aslında hayalim ODTÜ ama imkansıza yakın zorlukta orayı kazanmam.Adamlar 1k ile alıyor o.O2

Aklımdaki sıralama şöyle:
1. Hacettepe Üniversitesi
2. Ankara Üniversitesi
3. Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Dostum milletvekillerinin çoğu Ankara Hukuktan çıkma. Hacettepe'de Hukuk binası bile daha yeni yapıldı. Arada gider gezeriz çünkü kampüste ki en iyi bina .d
Hem Ankara'nın puanı Hacettepe'den daha yüksek. Yani o senin tercihine bağlı. Ankara'ya puanın tutarsa Hacettepe zaten gelir. Onu o zaman düşünürsun.

Mesela Bilgisayar mühendisliğinde de 1 Bilkent 2 ODTÜ 3 de Hacettepe'dir. 3'ü arasında. Bilkent ve ODTÜ olmazsa Hacettepe olur, yine on numara olur.
Bir de buna ekleme yapayım.
Mühendislik isteyen arkadaşlar "Teknik" üniversiteleri tercih etsinler.
İTÜ, ODTÜ, ETÜ, KTÜ...

Hocam sizin hedefiniz neydi
Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği istiyorum.

Bir de buna ekleme yapayım.
Mühendislik isteyen arkadaşlar "Teknik" üniversiteleri tercih etsinler.
İTÜ, ODTÜ, ETÜ, KTÜ...

Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği istiyorum.
Anladim sagolun peki hedefiniz hangi üniversite

Dostum milletvekillerinin çoğu Ankara Hukuktan çıkma. Hacettepe'de Hukuk binası bile daha yeni yapıldı. Arada gider gezeriz çünkü kampüste ki en iyi bina .d
Hem Ankara'nın puanı Hacettepe'den daha yüksek. Yani o senin tercihine bağlı. Ankara'ya puanın tutarsa Hacettepe zaten gelir. Onu o zaman düşünürsun.
Bu gazla TYT 80 net, AYT 65 net çıkacak.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,382
Üyeler
193,373
Son üye
sedatposta
Geri