EA 20K Hangi Üniversiteyi Önerirsiniz?

TED ve AYBÜ nerede? :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinizden hiçbir şey anlamadım. :D
Biraz uyun şu noktalamalara ve yazım kurallarına lütfen.....
20k para kazanmak için düşük sıralama demişşin bende ne alaka diye sordum

20k para kazanmak için düşük sıralama demişşin bende ne alaka diye sordum
Para kazanmak istiyorsa ve hukuk istiyorsa iyi bir yerden mezun olmalı.
Şimdi diyeceksin her şey kendini geliştirmeye bakıyor vs vs. öyle bir şey yok.
Üniversiteden mezun olamazsa ve gittiği üniversitede derece yapamazsa kolay kolay para kazanamaz.
Özellikle hukuk için geçerli bu durum.

Evet, kampüsün içindeki öğrenci evlerinde kalıyorum. Beytepe kampüsünde öğrenci evleri (mükemmel), yurtlar (çok kötü) ve yeni açılacak bir KYK yurdu var.
Muhtemelen ben de orayı istiyorum. Aklımdaki üniversitelerden zaten. Orayı kazanırsam best friend oluruz artık. :D

Para kazanmak istiyorsa ve hukuk istiyorsa iyi bir yerden mezun olmalı.
Şimdi diyeceksin her şey kendini geliştirmeye bakıyor vs vs. öyle bir şey yok.
Üniversiteden mezun olamazsa ve gittiği üniversitede derece yapamazsa kolay kolay para kazanamaz.
Özellikle hukuk için geçerli bu durum.
Savcılık,hakimlik,noterlik bunlara bakmaz sadece avukatlık için geçerli dediğiniz durum

İlk ondaki üniversitelerden örnek verdim. O ünileri sıralamada bile bulamadım.
TED ve AYBÜ Ankara'daki sayılı güzel üniversitelerden.
TED biraz yeni olsa da gayet iyi bir üniversite, yurtdışı olanağı da çok yüksek.
AYBÜ'de ise mühendislikler güzel diye bir duyum almıştım.

Muhtemelen ben de orayı istiyorum. Aklımdaki üniversitelerden zaten. Orayı kazanırsam best friend oluruz artık. :D
On numara olur var ya. Ben o kadar memnunum ki. Sosyal açıdan olsun, ders açısından olsun, her açıdan efsane bir üniversite. Zaten Ankara'nın kendisi güzel. İnsan hayatında bir üniversite okuyacaksa en iyisinde okumak için gayret etmeli.

On numara olur var ya. Ben o kadar memnunum ki. Sosyal açıdan olsun, ders açısından olsun, her açıdan efsane bir üniversite. Zaten Ankara'nın kendisi güzel. İnsan hayatında bir üniversite okuyacaksa en iyisinde okumak için gayret etmeli.
Gaza geldim. :D 6 ay sonra görüşürüz umarım..

Hacettepe'de pc mühendisliği nasıl?
Sayısaldan 5K yapmak istiyordun. Şimdi benim de EA'dan 5K yapmam lazım. Beraber derse devam. Tam gaz. PC mühendisliği iyidir orada.

Hocam benim liseden bir arkadaşım kazandı ASBÜ Hukuğu.Şu an Hazırlık okuyor %30 İngilizce olmasına rağmen onu öğrendim yani.Ulus heykelinin orada zaten.Ne kadar/nasıl eğitim veriliyor onun hakkında bilmiyorum

Gaza geldim. :D 6 ay sonra görüşürüz umarım..

Sayısaldan 5K yapmak istiyordun. Şimdi benim de EA'dan 5K yapmam lazım. Beraber derse devam. Tam gaz. PC mühendisliği iyidir orada.
Devam valla gaza geldim. @Harley Quinn❖ haklı.İnsan 1 kere üniversiteye gidecekse kıymetini bilmeli çalışmalı.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,167
Üyeler
193,282
Son üye
Utkyy
Geri