NFT İle Uğraşan Var mı?

Thlen

80+
Reaksiyon skoru
90
Burada hiç nft ile uğraşan var mı? Eğer var ise nft koleksiyonunu oluşturabilirim :)

Hocam ben bi ara başlamıştım fakat Opensea etherium için gas fee istiyor bildiğiniz üzere. Polygon tipi seçersek para istemiyor fakat bu etherium ile polygon un ne farkı var? Aylardır aklıma takılıyordu bu soru yanıtınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam ben bi ara başlamıştım fakat Opensea etherium için gas fee istiyor bildiğiniz üzere. Polygon tipi seçersek para istemiyor fakat bu etherium ile polygon un ne farkı var? Aylardır aklıma takılıyordu bu soru yanıtınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam pek bir fark yok polygon ağında sadece nft'in daha az görüntüleniyor.Ama bu demek değildir ki satış yapamazsın.Dikkat çekici nft koleksiyonu oluşturursan satış yapabilirsin.

resimleri siz yapıyorsunuz o zaman herhalde özgün bir şekilde
Hayır tasarımı ben yapmıyorum.Örnek üzerinden gidersek siz bir karakter tasarlıyorsunuz bana bu karakterin chaplerini atıyorsunuz 10'ar tane.Arka plan,yüz,göz,ve ağız vs vs...Ben de bunları koleksiyon haline getiriyorum ve koleksiyon oluşturuyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Hayır tasarımı ben yapmıyorum.Örnek üzerinden gidersek siz bir karakter tasarlıyorsunuz bana bu karakterin chaplerini atıyorsunuz 10'ar tane.Arka plan,yüz,göz,ve ağız vs vs...Ben de bunları koleksiyon haline getiriyorum ve koleksiyon oluşturuyorum.
hocam bu basit bir github scripti ile otomatik olarak yapılıyor, umarım yüksek para veren kişiler çıkmamıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri