Neler Yeni

Matrix'i Hakkında Sorularım Var

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Oğuzhan
Dostlar birkaç tane hususu anlamadım.

Neo neden seçilmiş kişi sorusuyla başlayalım bu adam sıradan bilgisayar ile uğraşan insan neden o seçiliyor daha birkaç sorumda var tabii ki

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
Dostum aslında seçilmiş kişi olayının tüm filmi izlediysen yalan olduğu gerçeği ile karşılaşıyorsun. Neo'ya o güçleri veren kişi Kahindir. Kahin adlı program kurabiyede ki kodları Neo'ya yükleyerek onu seçilmiş insan yapıyor.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum aslında seçilmiş kişi olayının tüm filmi izlediysen yalan olduğu gerçeği ile karşılaşıyorsun. Neo'ya o güçleri veren kişi Kahindir. Kahin adlı program kurabiyede ki kodları Neo'ya yükleyerek onu seçilmiş insan yapıyor.
İlk filmi izledim sadece
Hocam bu bilgiyi youtubede'ki bir videoyu izleyerek öğrendim filmin ileri serilerinde bu açıklanıyor mu?

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
3 seriyi izle ve sonra Animatrix'i izle. O zaman daha iyi anlarsın. Arkadaşın verdiği link çok iyi o arkadaşta çok iyi anlatmış.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Göksel Gündüz
Kaşığı eğmeyi deneme bu imkansız. Bunun yerine sadece gerçeği anlamaya çalış. Bir kaşık yok, eğmeye çalıştığın sadece kendinsin.

Yani Neo seçilmiş kişi falan değil. Seçilmiş kişi diye bir şey yok. Sadece o seçilmiş kişi olabileceğine inanmıştı.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 seriyi izle ve sonra Animatrix'i izle. O zaman daha iyi anlarsın. Arkadaşın verdiği link çok iyi o arkadaşta çok iyi anlatmış.
Bende ilkini bitirip şuan animetrixi izlemeye başlamıştım dediginizi yapim en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaşığı eğmeyi deneme bu imkansız. Bunun yerine sadece gerçeği anlamaya çalış. Bir kaşık yok, eğmeye çalıştığın sadece kendinsin.

Yani Neo seçilmiş kişi falan değil. Seçilmiş kişi diye bir şey yok. Sadece o seçilmiş kişi olabileceğine inanmıştı.
O çocuk ile neonun konuştuğu kaşık olayınıda pek anlamlandıramadım var olanın Neo olduğunumu anlatmaya çalışıyor orda

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
Bende ilkini bitirip şuan animetrixi izlemeye başlamıştım dediginizi yapim en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

O çocuk ile neonun konuştuğu kaşık olayınıda pek anlamlandıramadım var olanın Neo olduğunumu anlatmaya çalışıyor orda

Bir kaşık yok derken aslında sistemden yani Matrix evreninde her şeyin sahte olduğunu anlatıyor. Yani aslında o kaşık gerçekten de yok. Matrix bir gerçeklik programı ve içinde gördüğümüz her şey insanları kandırmak için inşa edilmiş. Filmi güzel yapanda zaten bu değil mi?

Top Bottom