N-sar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 676
Bunun olmaması lazım eğer driver yuklu iseAlıntıyı görüntüle
böyle bir hata var.
Bunun olmaması lazım eğer driver yuklu iseAlıntıyı görüntüle
böyle bir hata var.
hayır pc şuan ekran kartını gördü ama sorunu var diyor .Güç kablosunu vs takamyı unutmuş olabilir misin?
hayır pc şuan ekran kartını gördü ama sorunu var diyor .
ama yanlış bilgi veriyorsunuz sorununuz pc nin ekran kartını algıla maması mı yoksa pc nin ekran kartında sorun var demesi mihayır pc şuan ekran kartını gördü ama sorunu var diyor .
Ne diyor hocam ss alıp atarmısnızhayır pc şuan ekran kartını gördü ama sorunu var diyor .
Aynen hocam gelen uyarılara evet diyinAlıntıyı görüntüleşuan sizin dediğinizi yapıyorum.
Daha sonra o sizi gizli mod da başlatacak sonra gizli mod da iken gene evet diyip driver ı sildireceksiniz sonra tekrar yeniden başlatıp normal mode geleceksiniz sonra attığım yerden işetim sisteminize uygun en guncel sürümü kuracaksınızAlıntıyı görüntüleşuan sizin dediğinizi yapıyorum.
Bitti şuan şimdi driver mi indireceğim.Aynen hocam gelen uyarılara evet diyin
Aynen hocamBitti şuan şimdi driver mi indireceğim.
https://www.amd.com/en/support/prev...d-radeon-rx-5600-series/amd-radeon-rx-5600-xt buradan indereceksinizBitti şuan şimdi driver mi indireceğim.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Aynen hocam gelen uyarılara evet diyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha sonra o sizi gizli mod da başlatacak sonra gizli mod da iken gene evet diyip driver ı sildireceksiniz sonra tekrar yeniden başlatıp normal mode geleceksiniz sonra attığım yerden işetim sisteminize uygun en guncel sürümü kuracaksınız
Rica ederim yardımım dokundu ise ne mutlu bana.Sorununuz düzeldimi hocam?
Şuan driver yüklüyorum.Rica ederim yardımım dokundu ise ne mutlu bana.Sorununuz düzeldimi hocam?
Peki yüklendik den sonra bizi haberdar edin.Şuan driver yüklüyorum.
Çok teşekkür ederim sorun ortadan kalktı.Peki yüklendik den sonra bizi haberdar edin.