Çıkıpta bitti de baskan ohooo sen nerde kaldın1 saat yeni oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hani 1 saat sonra satışa çıkacaktı gelen giden yok
Çıkıpta bitti de baskan ohooo sen nerde kaldın1 saat yeni oldu
hani 1 saat sonra satışa çıkacaktı gelen giden yok
istanbul içi.aldım ben de bir adet. icine 3060 takacagım 3 fanlı asus tuf. 3060ti kendim kullanacagım. 3060 ile satacagım. ilgilenen arkadaslar varsa satabilirim 3 fanlı 3060 ile
icine 3 fanlı asus tuf 3060 takıp satacagım. türkiye tr garantili 2 aylık kart. düşünürsen yardımcı olmaya calısırımHayır teşekkürler.
şüphesizÜzülmeyin beyler daha çok gelicek böyle sistemler Abdullah kardeşimiz sessizliğini bozup efsane bişey piyasaya sürecek gibi paraları hazır edin bekleyin bence
Bir tık üstü TUF olmayan bir kart düşünüyorum, sağolun.icine 3 fanlı asus tuf 3060 takıp satacagım. türkiye tr garantili 2 aylık kart. düşünürsen yardımcı olmaya calısırım
şüphesiz
Aynı sebepten almadım.ben istesem alırdım da milettin parası yok pahalı şeylere talep daha az
R5 5600X den bile daha performanslı.Endişelenicek durum yok.Ben aldım, işlemci konusunda endişeliyim. Bu nasıl bir işlemci?
Kafa kafayalar ama 5600X daha performanslı. 11400F F/P konusunda güzeldir.R5 5600X den bile daha performanslı.Endişelenicek durum yok.
neden endişelisin?Ben aldım, işlemci konusunda endişeliyim. Bu nasıl bir işlemci?
Fiyat yüzünden dedim zaten.Kafa kafayalar ama 5600X daha performanslı. 11400F F/P konusunda güzeldir.