Yoğun tempoda ders çalışıyorum ve başım ağrıyor.

Ne yapalım o zaman?Çalışmayıp kıytırık bi üniversiteye gidip mezun olduktan sonra asgari ücretten azıcık fazla maaş ile çalışıp hayatımızı boşa mı yaşayalım?
Sen Sorunlumusun Bilader Başın Ağrıyorsa Çalışma Sonra Çalış.

Yada Ne Yapıyorsan Yap Banane.

Ufak aralar vermeye çalış ve kendine en rahatlatıcı ne geliyorsa onu yap

Öncelikle herkese selamlar.Gerçekten yoğun tempoda ders çalışıyorum ve başım ağrıyor.Baş ağrısını kesebilecek veya hafifletebilecek şeyler önerebilir misiniz?(Kendinizin test ettiği ve işe yaradığı şeyler de olursa çok iyi olur)
Çok ağrıyorsa strestendir.
Çok devam ederse bir sağlık ocağına başvur be biraz ara ver.

Bol su iç.

Kahve iç, kahvedeki kafein beyin damarlarında vazokonstrüksiyon yaparak ağrıyı azaltır.

Molalarda soğuk suyla yüzünü yıka, şakak bölgelerine parmakla masaj yap.

Gündemden ve gerçeklerden uzak durmaya çalış. Bir tarafını yırtarak üniye girip bir tarafını yırtarak mezun olup bir tarafını yırtarak girdiğin işte Avrupa'daki çöpçüden daha az maaş alacağın gerçeğini her an hatırlamak insanda baş ağrısı yapar.

Çok ağrıyorsa strestendir.
Çok devam ederse bir sağlık ocağına başvur be biraz ara ver.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bol su iç.

Kahve iç, kahvedeki kafein beyin damarlarında vazokonstrüksiyon yaparak ağrıyı azaltır.

Molalarda soğuk suyla yüzünü yıka, şakak bölgelerine parmakla masaj yap.

Gündemden ve gerçeklerden uzak durmaya çalış. Bir tarafını yırtarak üniye girip bir tarafını yırtarak mezun olup bir tarafını yırtarak girdiğin işte Avrupa'daki çöpçüden daha az maaş alacağın gerçeğini her an hatırlamak insanda baş ağrısı yapar.
Teşekkür ederim.

Öncelikle herkese selamlar.Gerçekten yoğun tempoda ders çalışıyorum ve başım ağrıyor.Baş ağrısını kesebilecek veya hafifletebilecek şeyler önerebilir misiniz?(Kendinizin test ettiği ve işe yaradığı şeyler de olursa çok iyi olur)
Bahçeye çıkıp hava alıyorum ben genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri