Sen aldın mı?İtopya önceliği stoklu ürüne veriyor insanlar tercihini normal yapsın diye diğerlerinin fiyatını arttırıyor.
Sen aldın mı?İtopya önceliği stoklu ürüne veriyor insanlar tercihini normal yapsın diye diğerlerinin fiyatını arttırıyor.
HayırSen aldın mı?
Neden. Almaman bir tercihse soruyorum tabi paran yoksa ayrıHayır
Yok para bulmuştum ama ihtiyacım olmadı. Kazanç amaçlı alayım desem 1000tl için uzun süre para bağlı kalırdı. (mesela V5 kasası 5000tl idi ve en az 1000tl kazanç bırakıyordu) elimde 6600 lı kasa vardı ilgimi 11400f çekti onun için de almaya gerek yok dedim.Neden. Almaman bir tercihse soruyorum tabi paran yoksa ayrı
12 K ya gitmez sana bu sistem maks 750 TL getirirstok dururken yazman daha da feci
Abi biz acıbademdeki arkadaşlar ile 7-8 kişi itopyanın önünde sahur yaptıkRamazan dostum, şahsen ben olsam gitmem sıraya mı giricem sahur mu yapıcam
birdahaki ay keşke almasaydım dedirtecek bir sistem bence.Abi biz acıbademdeki arkadaşlar ile 7-8 kişi itopyanın önünde sahur yaptık![]()
Neden ?birdahaki ay keşke almasaydım dedirtecek bir sistem bence.
Bunun Forumla İlgisi Yok. İtopya İle Görüşmelisiniz.İyi güzel aldıkta bu net kargo yüzünden 10 günde gelicek Sevgili Forum Sahipleri bu durumuda bi atsanızda Herkes İsteği veya oraya 3 firma koysalar daha iyi olmazmı?
Güzel olurda adamlar anlaşıyor firmayla bizlik bir durum yok gibiİyi güzel aldıkta bu net kargo yüzünden 10 günde gelicek Sevgili Forum Sahipleri bu durumuda bi atsanızda Herkes İsteği veya oraya 3 firma koysalar daha iyi olmazmı?
Sonuçta Herzaman Sistem yapıyor donanım arşivi bunada el atabilir yaniBunun Forumla İlgisi Yok. İtopya İle Görüşmelisiniz.