Alıntıyı görüntüle
Yakın zamanda RX 580'den RX 6600 ekran kartına geçtim. Önceden böyle bir sıkıntı yoktu şu an var fakat diğer çözünürlüklerde olmuyor pikselleşme. Bi çözümü var mıdır?
Eğer ayarlarda msaa 8x veya fxaa gibi yüksek yaparsan düzelir duzelmesae kablondan yani hdmı yada DP kablodan olabilir veya ek kartının markasından olabilirAlıntıyı görüntüle
Yakın zamanda RX 580'den RX 6600 ekran kartına geçtim. Önceden böyle bir sıkıntı yoktu şu an var fakat diğer çözünürlüklerde olmuyor pikselleşme. Bi çözümü var mıdır?
4x'de şu an. Ekran kartı markam Sapphire.Post automatically merged:
Eğer ayarlarda msaa 8x veya fxaa gibi yüksek yaparsan düzelir duzelmesae kablondan yani hdmı yada DP kablodan olabilir veya ek kartının markasından olabilir
4x değilde daha fazla yaparsan duzelebilir4x'de şu an. Ekran kartı markam Sapphire.
Maalesef işe yaramadı.4x değilde daha fazla yaparsan duzelebilir
DDU ile Ekran kartı sürücüsünü silidin mi?Alıntıyı görüntüle
Hayır silmedim. Dediğim gibi başka oyunlarda yok sadece CS:GO 1280x960 çözünürlüğünde var.DDU ile Ekran kartı sürücüsünü silidin mi?
Ondan olabilir DDU ile ekran kartı sürücüsünu silin sonra en guncel sürücünüzü yükleyinHayır silmedim. Dediğim gibi başka oyunlarda yok sadece CS:GO 1280x960 çözünürlüğünde var.
İkisi de AMD olduğundan öyle bi gerek duymadım direk driverları silip yeni driverları indirdim.Ondan olabilir DDU ile ekran kartı sürücüsünu silin sonra en guncel sürücünüzü yükleyin
Gpu ölçeklemeyi açınca sorun kalkıyor. Ama ekran kötü bi hal alıyor.Ondan olabilir DDU ile ekran kartı sürücüsünu silin sonra en guncel sürücünüzü yükleyin