300 400 TL'ye AYAKKABI

vgaterian

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
400
Arkadaşlar selam günlük dışarda giymek için 300 400 tl bandında önerdiğiniz ayakkabılar nelerdir? ayak numaram 43 varsa link atarsanız sevinirim

Hummel markasını düşünebilirsin. Ucuz ve güzel. Benim kullandığım tüm Hummel marka kıyafet ve ayakkabılar uzun dayandı bana.

flo nun sitesine girip lumberjacklere bakabılırsın f/p ve rahat ayakkabılar

Puma düşünürsen geçenlerde old puma edition 365 liraya satıldı

Arkadaşlar selam günlük dışarda giymek için 300 400 TL bandında önerdiğiniz ayakkabılar nelerdir? ayak numaram 43 varsa link atarsanız sevinirim
Lumberjack veya pull and bear bakabilirisn o fiyat bandinda güzel rahat ayakkabıları var. Bende 2 tane Lumberjack var 2 sinden de memnunum gayet rahat

Arkadaşlar selam günlük dışarda giymek için 300 400 TL bandında önerdiğiniz ayakkabılar nelerdir? ayak numaram 43 varsa link atarsanız sevinirim
hocam o fiyatlara dolap tarzı yerlerden az kullanılmış converse tarzı ayakkabılar alabilirsiniz, ya da normalde 400-500 arası satılıp da hiç kullanılmamış ayakkabıları da uyguna bulabilirsiniz

FLO dan alırsan , 23 nisana kadar 50 TL hediye kodu var , ayakkabı almıştım 2 tane ozman vermişlerdi. Benim ihtiyacım yok ,sana verim hocam.merak etme para felan istemiyorum helali hoş olsun 😀

4 ay önce under armour 360 a aldım 3 ay önce skechers 450 aldım. Ne ara bu fiyatlar bu raddelere geldi anlamıyorum ki. Puma 300 e kadar rahat rahat bulunabilen markaydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
FLO dan alırsan , 23 nisana kadar 50 TL hediye kodu var , ayakkabı almıştım 2 tane ozman vermişlerdi. Benim ihtiyacım yok ,sana verim hocam.merak etme para felan istemiyorum helali hoş olsun
hocam diğer arkadaşlarında fikirlerine uyarak sanırım lumberjack markasından alacağım. flo kodunu verirsen sevinirim

hocam diğer arkadaşlarında fikirlerine uyarak sanırım lumberjack markasından alacağım. flo kodunu verirsen sevinirim
Hocam lumberjack almayın derim. Şahsen 2 kere lumberjack model ayakkabı aldım ya koku yapıyor ya da çok çabuk yıpranıyor.

Geri