Huaweiden uzak dur derim onun yerine bunu al çok daha iyiHuawei matepad 11 düşünüyorum ama başka alternatifler var mı diye sorayım dedim.
Google hizmetlerinin olmayışı nedeniyle olabilir.Neden uzak durayım?
Yorumları gayet güzel. Tablet güzel bana kalırsa.
Bir nedeniniz var mı?
Google servisleri birkaç uygulama ile halledilebiliyor sanırsam. İpadler pahalı gibi ama klavyesiz ve kalemsiz olarak alırsam düşünebilirim.Google hizmetlerinin olmayışı nedeniyle olabilir.
Eğer 5000 TL'ye kalem ve klavye de dahilse bence Matepad 11 çok mantıklı olur. Yoksa iPad'e yönelin.
halledilebiliyor ama sürekli fixleniyor, halledilebiliyor kafası ile hiç bulaşmayın.Google servisleri birkaç uygulama ile halledilebiliyor sanırsam. İpadler pahalı gibi ama klavyesiz ve kalemsiz olarak alırsam düşünebilirim.
Google ile olan sorunlar yoksa iyi sayılırNeden uzak durayım?
Yorumları gayet güzel. Tablet güzel bana kalırsa.
Bir nedeniniz var mı?
@DA_mødları_çok_iyi neye kızdınız tam olarakİpad öneririm İpad air 1 6 yıl kullandım memnundum sadece cihazi desteklemeyi kestiği için satmıştım apple'ın sevdiğim yönü uzun yıllar geçmesine rağmen hemen hemen aldığım fiyata satmıştım
![]()
Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam aldığınız fiyattan satmanızın sebebi apple değilde başka bir şey diye düşünüyorum.@DA_mødları_çok_iyi neye kızdınız tam olarak
ekonami olarak düşünüyorsunuz da şöyle söyleyeyim aldığım fiyattan 400 tl aşağısına satmıştım 6 yıl kullandım 2019 yılında samsung galaxy m20 aldım şuan hala kullanmaktayım 1-2 sene önce satmaya denedim satamadım şaun satmaya kalksam para edeceğini düşünmüyorum yani cihaz da önemli benceHocam aldığınız fiyattan satmanızın sebebi apple değilde başka bir şey diye düşünüyorum.
O fiyata en iyi iPad hangisi ise tavsiyem odur. Benim için tablet konusunda Apple rakipsizdir.Huawei matepad 11 düşünüyorum ama başka alternatifler var mı diye sorayım dedim.