5000TL Bütçede Tablet Önerisi

Efe Alper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,711
Huawei matepad 11 düşünüyorum ama başka alternatifler var mı diye sorayım dedim.

Neden uzak durayım?
Yorumları gayet güzel. Tablet güzel bana kalırsa.
Bir nedeniniz var mı?
Google hizmetlerinin olmayışı nedeniyle olabilir.
Eğer 5000 TL'ye kalem ve klavye de dahilse bence Matepad 11 çok mantıklı olur. Yoksa iPad'e yönelin.

Google hizmetlerinin olmayışı nedeniyle olabilir.
Eğer 5000 TL'ye kalem ve klavye de dahilse bence Matepad 11 çok mantıklı olur. Yoksa iPad'e yönelin.
Google servisleri birkaç uygulama ile halledilebiliyor sanırsam. İpadler pahalı gibi ama klavyesiz ve kalemsiz olarak alırsam düşünebilirim.

Google servisleri birkaç uygulama ile halledilebiliyor sanırsam. İpadler pahalı gibi ama klavyesiz ve kalemsiz olarak alırsam düşünebilirim.
halledilebiliyor ama sürekli fixleniyor, halledilebiliyor kafası ile hiç bulaşmayın.

İpad öneririm İpad air 1 6 yıl kullandım memnundum sadece cihazi desteklemeyi kestiği için satmıştım apple'ın sevdiğim yönü uzun yıllar geçmesine rağmen hemen hemen aldığım fiyata satmıştım
@DA_mødları_çok_iyi neye kızdınız tam olarak

Hocam aldığınız fiyattan satmanızın sebebi apple değilde başka bir şey diye düşünüyorum.
ekonami olarak düşünüyorsunuz da şöyle söyleyeyim aldığım fiyattan 400 tl aşağısına satmıştım 6 yıl kullandım 2019 yılında samsung galaxy m20 aldım şuan hala kullanmaktayım 1-2 sene önce satmaya denedim satamadım şaun satmaya kalksam para edeceğini düşünmüyorum yani cihaz da önemli bence

Huawei matepad 11 düşünüyorum ama başka alternatifler var mı diye sorayım dedim.
O fiyata en iyi iPad hangisi ise tavsiyem odur. Benim için tablet konusunda Apple rakipsizdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri