rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 26,096
Geçmiş olsun o zaman.ilgi alanlanlarımın ne olduğunu bilmiyorum yani ne yapmaktan hoşlanıyorum ne yapmaktan hoşlanmadığımı bilmiyorum
Geçmiş olsun o zaman.ilgi alanlanlarımın ne olduğunu bilmiyorum yani ne yapmaktan hoşlanıyorum ne yapmaktan hoşlanmadığımı bilmiyorum
sevdiğin mesleği seçersen her tülü iyi yere gelirsin.şuan lise 2 öğrencisiyim liseye geçmeden güzel bir lise hayalim vardı zaten şehrimde nitelikli okul sayısı çok az onlardan birine gitmek istiyordum şimdi lise 2 oldum yakında sınav öğrencisi olacağım sayısalı seçtim fakat hangi mesleği istediğimi hangi üniversitede okumak istediğimi bilmiyorum bu yüzden düzenli çalışmıyorum motivasyonum düştüğünde hadi lan bu meslek için basss deyip gazlayamıyorum kendimi kendime hangi mesleğin uygun olduğunu ve hangi meslekte işsiz kalmayacağımı bilmiyorum fikirleriniz neler ?
@Harley Quinn❖ , @Techno08 , @Furkan Karagülle , @rdeM , @The Last Dragonborn , @RevDeisDou , @Hudzell , @Fatieh , @Berk Atmaca
Hocacım,Eyvallah hocam çok yardımcı oldu sagoll
Alla alla ciddi misin sen
soru soruyosun cevaplıyorum.Bu kafayla pek bişey olmaz ztnEyvallah hocam çok yardımcı oldu sagoll
Alla alla ciddi misin sen
Aynı sorun bendede var hatta şaşırırsin belki ama 30 dk önce ben acicaktim bu konuyu ama ingilizce öğrenmeye başladım bugün. O yüzden açmadım konuyu. İng öğren oyun oyna ben başka bir şey yapmiyom bide geometri çözüyomşuan lise 2 öğrencisiyim liseye geçmeden güzel bir lise hayalim vardı zaten şehrimde nitelikli okul sayısı çok az onlardan birine gitmek istiyordum şimdi lise 2 oldum yakında sınav öğrencisi olacağım sayısalı seçtim fakat hangi mesleği istediğimi hangi üniversitede okumak istediğimi bilmiyorum bu yüzden düzenli çalışmıyorum motivasyonum düştüğünde hadi lan bu meslek için basss deyip gazlayamıyorum kendimi kendime hangi mesleğin uygun olduğunu ve hangi meslekte işsiz kalmayacağımı bilmiyorum fikirleriniz neler ?
@Harley Quinn❖ , @Techno08 , @Furkan Karagülle , @rdeM , @The Last Dragonborn , @RevDeisDou , @Hudzell , @Fatieh , @Berk Atmaca
ne ile ilgileniyorsan öyle bulabilirsinHiçbir hedefim yok ne yapmalıyım
Hocam yanlış anladınız ironi yaparak takıldım siz bana benim bildiğim bir öneriyi söylediniz ondan böyle bir ironi yaptımsoru soruyosun cevaplıyorum.Bu kafayla pek bişey olmaz ztn
Ders çalışıyorum , gitarla uğraşıyorum arada kitap okuyorum günlük aktivitelerim böyle bakınca çok bir sonuca ulaşamadımHiçç ilgi alanım yok diyorsan günlük en çok tekrar ettiğin aktivitelere göz atabilirsin. Elbet bir şey çıkar ona göre motive olursun bence.
İngilizce değilde linux öğrenirim o daha iyiAynı sorun bendede var hatta şaşırırsin belki ama 30 dk önce ben acicaktim bu konuyu ama ingilizce öğrenmeye başladım bugün. O yüzden açmadım konuyu. İng öğren oyun oyna ben başka bir şey yapmiyom bide geometri çözüyom
Hocam ilgilendiğim çok bir şey yok yukarıda yazdım fakat bir sonuca çıkmıyor yazdıklarımne ile ilgileniyorsan öyle bulabilirsin
Ben de lise 2 yim yıllardır belirli bir hedefim var fakat ben bunun doğrultusunda gitmiyorum. Çalışıyorum evet ama şuan sınavlarım için derslerimin iyi olması için 10. Sınıf konularımın eksik olmaması için. Meslek hedefin olmasa bile bunu düşün. Nitelikli bir okula gidiyorum bundan memnunum ama iş sana düşüyor. İlgi alanlarını değil de yeteneklerine göre git biraz da. Her ilgini çeken şeye yeteneğin olmayabilir ya da ilgin olmadığı şeye yeteneğin olabilir. Bunu keşfetmeye çalış.şuan lise 2 öğrencisiyim liseye geçmeden güzel bir lise hayalim vardı zaten şehrimde nitelikli okul sayısı çok az onlardan birine gitmek istiyordum şimdi lise 2 oldum yakında sınav öğrencisi olacağım sayısalı seçtim fakat hangi mesleği istediğimi hangi üniversitede okumak istediğimi bilmiyorum bu yüzden düzenli çalışmıyorum motivasyonum düştüğünde hadi lan bu meslek için basss deyip gazlayamıyorum kendimi kendime hangi mesleğin uygun olduğunu ve hangi meslekte işsiz kalmayacağımı bilmiyorum fikirleriniz neler ?