e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@AHMET CEM ERSEVER#JİTEM @diekatze Şu an ikinizde gereksiz agresyon sergiliyorsunuz. Bitti deyip bitirin aranızdaki konuşmayı lütfen. Birbirinize ve konu atmosferine zarar veriyorsunuz. Kendinizin ruh sağlığını düşündüğüm için yazıyorum.

alırım kardesim, gercekten ozenle yazılmıssa alırdım, hatta birden fazla alır, alamayanlara dagıtırdım, ayıpsınnnnnn.

Ben destek veririm cebimden çıkan 5 TL olsun. Lakin kitap yazmak ciddi bir emek ve bilgi birikimi isteyen bir nitelik. Heyecanlı olmanız güzel umarım sonuç odaklı keyiflerden ziyade bu yolu yürümekten keyif alırsınız.

Amacım kar etmek değil aslında. Kaliteli bir platformda yazmak. Wattpad çöplük olunca aklıma Google Kitaplar geldi. Ona da bari 5 TL fiyat koyayım da küçük bir kar olsun diye. Kar olsaydı amacım iyice yazar 30 40 TL fiyat biçerdim.

5 TL lik kitabı kimse almaz mı ki acep?
bence ingilizce yapın, tr de kaç kişi klasik kitap okuyorda e-kitap alacak millet

niye bir gerginlik çıktığında ya nesile ya da yaşa laf atılıyor anlamıyorum. akıl yaşta değil baştadır. (üstünüze alınmayın lütfen genel olarak her gergin konuda görüyorum bu lafları)

5 TL yi nasil degerlendireceksin birader ? bu ulkede sanata meraklı olan insanları bu tipler soğutuyor.
Dedim ya, Suç ve Ceza gibi klasikler Amazon'da 5 TL diye. Gider klasikleri alır okurum onu alacağıma. Neyin boşunu yaptın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tane ekmek alırsın.
Hayır, Amazon'dan klasik kitaplar alabilirim.

5 TL lan cips parası bile değil :D Ama senin paran senin kararların haklısın.
Gene anlatamadım sanırım. 5 TL'ye Amazon'dan kitap alırım diyorum. Gidip cips alırım demiyorum.

Dedim ya, Suç ve Ceza gibi klasikler Amazon'da 5 TL diye. Gider klasikleri alır okurum onu alacağıma. Neyin boşunu yaptın?

Hayır, Amazon'dan klasik kitaplar alabilirim.

Gene anlatamadım sanırım. 5 TL'ye Amazon'dan kitap alırım diyorum. Gidip cips alırım demiyorum.
BRUHH o zaman canım kardeşim benim sadece suç ve ceza oku sen .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,669
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri