abe gerçek mi? 9eyikKanka instagramim @kaanwiped dis hekimliği okuyorum ayni zamanda @nansvibes adında rönesans öncesi sanat sayfam var oradaki tüm tabloların kalitesini de adobe programlarindan ayarliyorum ve yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim bunca seyi okuyarak biriktirdim tesekkur ederim sende oku ve 2/3 kitap ismi ezberlemek yerine kitabın içeriğini ve yazarı tanı
Haydaaa, öyle demeyin. Türkiye sizin gibiler yüzünden bu halde. Hepiniz cahilsiniz. Hiç kitap okumadınız kesin.Alırım, ama yakacak niyetine kullanırım
Al ikinci şey vakası.Alırım, ama yakacak niyetine kullanırım
Bence de haklısın, okuduğum kitap olan kozmosu gerçekte Şeyma Subaşı yazmış onu öğrendim. Demek ki ben kötü kitaplar okuyorum (!)Haydaaa, öyle demeyin. Türkiye sizin gibiler yüzünden bu halde. Hepiniz cahilsiniz. Hiç kitap okumadınız kesin.
Sanata değer yok. En zeki benim. (!)
birader 5 tl nin üstündeki yazıları okurum senin kitabından daha faydalı olure-kitap yazmayı düşünüyorum. Google Play kitaplarda satışa sunmayı düşünüyorum.
5 maksimum 10 TL yapsam fiyatı satın alır mısınız?
Kitap kategorisi fantastik.
Bedava yayınlama özelliği varmış okey. Sorun yok.
Keşke durumum olsa da bunlara 5 TL dağıtsam. Bu kadar önemli bir para olduğunu inan bilmiyordum. Hevesim kırıldı yalan yok.kanser kitleye bak
farkettim onu, makarasına 5 tl demişsinKeşke durumum olsa da bunlara 5 TL dağıtsam. Bu kadar önemli bir para olduğunu inan bilmiyordum. Hevesim kırıldı yalan yok.
Kime neyin tribini atıyorsunuz? 10dk dır mesajları okuyorum ne yaptığınızı ne dediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz. Birde üstüne insanlar kitabını almıyor diye kalitesizler diye hitab ediyorsun en kalitesiz sensin.Yok lan yok vazgeçtim. Bedava yayınlanabiliyormuş. Ama kimin kalitesiz eleman olduğunu görmüş oldum en azından .