Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
DeğmezAl sat için uğraşılır mı sizce?
DeğmezAl sat için uğraşılır mı sizce?
Thermaltake güzel duruyor aslında hangi modeli bu görmedim ben hiç. Flare falanda indirime giriyor ama bende parçaları tek tek aldığıma önceliğim kasayı tamamlamak yoksa çekmiştim flare klavyeyiAbdullah abi duyar belki sesimizi
Şuan 5196 Türk lirası. 4'e görmek güzel olurdu. Ketçap mayonez de olsun.
Gerçi şuan para da yok, gelse bakarım öyle.
Alıntıyı görüntüleBunlarda diğer kasalar belki dikkatini çeker. Helios'un yanında çocuğu gibi duruyorlar ama
Alıntıyı görüntüle
Beklemeden alH3 alınır mı? Ekipmanı anlat kampanyasıyla 100tl de geri alıyormuşuz hem.
Abdullah reis sayesinde olacak mı yoksaForumca bekliyorduk abi o arkadaşın F710 u 300tl ye almasını.
Allah senden razı olsun![]()
4-5 tane mouse almayı düşündüm ama işte sonra sat vs haklısın. Kazanacağım taş çatlasa 250 TL. Onun içinde kırk takla atarım.Değmez
View 51 modeli. O da güzelde... bizim sevdamız başka.Thermaltake güzel duruyor aslında hangi modeli bu görmedim ben hiç. Flare falanda indirime giriyor ama bende parçaları tek tek aldığıma önceliğim kasayı tamamlamak yoksa çekmiştim flare klavyeyi![]()
gözünden kaçanlar için şunu tekrar hatırlatıyım.SEÇİLİ ASUS ÜRÜNLERİNDE 100 TL GERİ ÖDEME KAMPANYASI AKTİF !
Örnek olarak klavye ve mouse ürünleri buınlar![]()
EKİPMANINI ANLAT - End User Review Program|ASUS Turkey
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ASUS ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 17/11/2022-31/03/2023 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 300 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 20 USD DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANINwww.asus.com
Alıntıyı görüntüle
alınır bence ,redK3 alınır mı sizce ? Hangi switch kullanılıyor ?
İnan o kadar bile bırakmaz. Neredeyse 4000 stok var belki bitmez bile4-5 tane mouse almayı düşündüm ama işte sonra sat vs haklısın. Kazanacağım taş çatlasa 250 TL. Onun içinde kırk takla atarım.
Asus geri ödeme yapmıyor hocam, geçen sene aldığım ekipmanların 1 tanesine ödeme yapmadılar. aradığımda ise kontrol edip döneceğiz diyorlar. MSİ 15 gün içerisinde ödemesini yapmıştı, Asusun 1 yıl olacak hala yapmadı.SEÇİLİ ASUS ÜRÜNLERİNDE 100 TL GERİ ÖDEME KAMPANYASI AKTİF !
Örnek olarak klavye ve mouse ürünleri buınlar![]()
EKİPMANINI ANLAT - End User Review Program|ASUS Turkey
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ASUS ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 17/11/2022-31/03/2023 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 300 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 20 USD DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANINwww.asus.com
Alıntıyı görüntüle
Gg tr ne zaman açıldı broEmeği geçenlerin eline sağlık. Bana göre klavyelerin bazıları hariç ekstra bir indirim söz konusu değil. Şartlar sürekli değişiyor ancak son 1-2 ay içinde ürünler genel olarak o fiyatlara satıldı.
Marka olarak ne switch kullanılıyor anlamıda sordum.gözünden kaçanlar için şunu tekrar hatırlatıyım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alınır bence ,red