Bende yazsam herkese bilmiyorum yada yanlış bilgi versem plattımBen kaç senedir üyeyim benden yeni olup da daha fazla yazan da oluyo. Ben girip genelde okuyorum cevap çok vermiyorum spam olmasın diye. E öyle olunca az oluyor puan
Bende yazsam herkese bilmiyorum yada yanlış bilgi versem plattımBen kaç senedir üyeyim benden yeni olup da daha fazla yazan da oluyo. Ben girip genelde okuyorum cevap çok vermiyorum spam olmasın diye. E öyle olunca az oluyor puan
Saçma yılla bi alakası yok forumdaki herkeseBen kaç senedir üyeyim benden yeni olup da daha fazla yazan da oluyo. Ben girip genelde okuyorum cevap çok vermiyorum spam olmasın diye. E öyle olunca az oluyor puan
çoğunlukla zaten giriş seviyesi çıkıyor artık umarım 6700 XT veya 3060Tİ sistem çıkar artık bu zaman da bile 3050 bile giriş seviyesi kalıyorBütçe giriş seviyesine yetiyor malesef umarım giriş çıkar
RTX 3060 Tİ %45 ihtimal ama RTX 3070 Tİ çok zor gibi duruyor hocamRtx 3060 ti veya 3070 ti sistem olursa baya güzel olur .
Orta bütçe F/P gelmesi lazım gibi 18-25k arası forumda görüyorum bu söylediğim bütçe ile pc arayanlarıRTX 3060 Tİ %45 ihtimal ama RTX 3070 Tİ çok zor gibi duruyor hocam![]()
İnşallah ya kaç aydır bekliyorum @Abdullah Hacıgül reisin yapacağı sistemi almak için vatanda satılan 3060ti sistemi almadım. Birde sadece Silver Gold üyelere özel olmaz umarım.12400F + 3060ti 14999₺ 250 stok
Bu sayılar kaç mesaj yazdığınmı yoksa yazdığın kelime sayısımı?500 bronz
2000 silver
5000 Gold
10.000 Platin
20.000 Titan
Buyrun hocam daha detaylı bilgi