Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,990
- İsim
- Furkan Karagülle
- İlgilendiği Kategoriler
- Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
- _furkan.krgl_
- Steam
- (1021294255)
- FurkanKrgle
- furkan.karagulle.7399
- Discord
- furkankaragulle#1763
- reddit.com/user/Complete-Flow9113
Bu arada şunu söylemeyi zorunlu hissettim kendimi.Devam et bakalım.
Herkese karşı güler yüzlü, iyi niyetli, düşünceli ve saygılı biriyim. Ancak bazıları var ki seni doğduğuna pişman ediyor. Yaşam inanılmaz derece zehir hale geliyor. Lafım bu tarz kişilere. Yoksa karıncayı bile incitmem ben. Aileme karşı da şu ana kadar el kaldırmadım. Hayırsız birisi değilim yani.