Pusat Pro Flight Stick Alınır Mı?

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,128
Bütçe
500
Normalde sadece joystick alacaktım ama 500tl'ye uygun geldi.
Sizce alınır mı?

Normalde sadece joystick alacaktım ama 500tl'ye uygun geldi.
Sizce alınır mı?

Reis konuya çok hakin değilim ama monsterın bilgisayarları bile bu şekilde sıkıntılı iken burdan bunu almak pek mantıklı gelmiyor ama alırsan h.o. şimdiden ☺️

Reis konuya çok hakin değilim ama monsterın bilgisayarları bile bu şekilde sıkıntılı iken burdan bunu almak pek mantıklı gelmiyor ama alırsan h.o. şimdiden ☺️
Aslıdan gidip denemiştim çok kötü durmuyor ama tabi bu işten anlayan varsa iyi olur.

Reis konuya çok hakin değilim ama monsterın bilgisayarları bile bu şekilde sıkıntılı
Kanka o dediğin şey modelden modele değişkenlik gösteriyor. Bazı modeller çok ısınıyor bazı modeller çok iyi soğutup baya iyi performans veriyor.

Gerek yok bence gamepadla ile rahat oynanıyor ama biraz zor sanki oynanışı
Aslında tam oynamıyor. Esas bununla zevkli oluyor. Ets gibi, direksiyon ile ayrı bir zevkli.

Trust'a bakabilir misiniz?

ben 2-3 aşamalı (aynı xbox 9gen ps5 kolu gibi) gamepad bakıyordum trust'a denk geldim ucuza ihtiyacımı trustun gamepadi karşıladı, onun da flight stickleri vardı, vaktiniz varsa araştırarak daha sağlıklı bir ürün bulabilirsiniz, aynı şekilde amazondan yurt dışı ürünlerine bakmanızı öneririm

Trust'a bakabilir misiniz?

ben 2-3 aşamalı (aynı xbox 9gen ps5 kolu gibi) gamepad bakıyordum trust'a denk geldim ucuza ihtiyacımı trustun gamepadi karşıladı, onun da flight stickleri vardı, vaktiniz varsa araştırarak daha sağlıklı bir ürün bulabilirsiniz, aynı şekilde amazondan yurt dışı ürünlerine bakmanızı öneririm
Aslında 300'e logitech joystick var ama bunda ek olarak throttle'da var. Ondan istemiştim.

Geri