1050ti li makineler 7 bin bandındaGTX 1050 Ti
Kutu fatura durumu ve arkakapagin açılıp açılmadığı durumuna göre değişir tabi fiyat1050ti li makineler 7 bin bandında
Her şeyi duruyor. 16 GB ram1050ti li makineler 7 bin bandında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kutu fatura durumu ve arkakapagin açılıp açılmadığı durumuna göre değişir tabi fiyat
Ve yine ram ve SSD durumuna göre de değişir
Klipsler kırık demişsin tam nereyi kastedigini anlamadım ama kullanım a sorun çıkarmıyor ve kozmetik de de kötü durmuyor da sorun olmaz
Klipsleri tamir ettirsen 8-10 bin arasında gider diye tahmin ediyorum.1050ti li makineler 7 bin bandında
Kutu fatura durumu ve arkakapagin açılıp açılmadığı durumuna göre değişir tabi fiyat
Ve yine ram ve SSD durumuna göre de değişir
Klipsler kırık demişsin tam nereyi kastedigini anlamadım ama kullanım a sorun çıkarmıyor ve kozmetik de de kötü durmuyor da sorun olmaz
Klipsleri tamir ettirsen 8-9 bin arasında gider diye tahmin ediyorumArkadaşlar sizce bu laptop ne kadar satılır? Hiç donanımsal sorunu yok. Sadece laptop alt kapağın klipsleri kırılmış serviste. Sadece sorun bu. Ne kadara satabilirim ?
8-9 bine gider diye hayal kurma dostum ben sana 9 bine hp Pavilion vereyim r5 3550 GTX 1650 liKlipsleri tamir ettirsen 8-10 bin arasında gider diye tahmin ediyorum.
Klipsleri tamir ettirsen 8-9 bin arasında gider diye tahmin ediyorum
10 kya sıfır 5600h 1650 sistemler var kimse 9 kya bunu almaz max 7 7.5 k ederi varKlipsleri tamir ettirsen 8-10 bin arasında gider diye tahmin ediyorum.
Klipsleri tamir ettirsen 8-9 bin arasında gider diye tahmin ediyorum