Pazar geceleri uyuyamama sorunu

Reaksiyon skoru
30
Pazar geceleri ya da önemli bir günün önceki gecesi uyuyamıyorum uyku gelmiyor (3'e kadar) uyku düzenim yerinde olsa bile uyuyamıyorum okula gitmek , uykusuz kalma korkusu , heyecan bunlar uyutmuyor sizde de oluyor mu ? .N asıl çözebilirim ?

Pazar geceleri ya da önemli bir günün önceki gecesi uyuyamıyorum uyku gelmiyor (3'e kadar) uyku düzenim yerinde olsa bile uyuyamıyorum okula gitmek , uykusuz kalma korkusu , heyecan bunlar uyutmuyor sizde de oluyor mu ? .N asıl çözebilirim ?
cumartesi erken kalkarsan akşama uykun gelir bence

Kafanı yatağa koyuyorsun ve aklına Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü okula gideceğin geliyor... Dünyanın en kötü gecesi benim için de.
Pazar günleri yok edilsin

Kafanı yatağa koyuyorsun ve aklına Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü okula gideceğin geliyor... Dünyanın en kötü gecesi benim için de.
Pazar günleri yok edilsin
:D keşke . Kafayı yedim pazar günü uyuyamamaktan

sabah 5.50 de uyanmam gerektigi icin 12de yataga girmistim 4te uyuyabildim :d cozum varsa rez.

Valla benim için en güzel uyku çektiğim 2 gün. Cumartesi ve Pazar geceleri, tarladan gelince yorgunluktan ölüyor insan direk uyuyorsun :D

benimde heyecandan uyuyamıyorum. Hatta kimse uyuyamıyor :D
Ama şey yap knk:
Gün içinde vücudunu yormaya çalış
Erken uyan
Şarkı dinleyerek uyumaya çalış . podcast fln dinle ,
Uyumadan önce sana enerji verecek yiyecekler tüketme (şekerli şeyler , meyve , çay/kahve , enerji içeceği )
Yoğurt , süt fln tüket yatmadan önce, bitki çaylarıda içebilirsin
Aklıma gelen bunlar knkm

Valla benim için en güzel uyku çektiğim 2 gün. Cumartesi ve Pazar geceleri, tarladan gelince yorgunluktan ölüyor insan direk uyuyorsun :D
İyi fikir . Acaba sabahları koşsam mı . Spor yapmayı deniyeceğim bana yardımcı oldun teşekkürler :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benimde heyecandan uyuyamıyorum. Hatta kimse uyuyamıyor :D
Ama şey yap knk:
Gün içinde vücudunu yormaya çalış
Erken uyan
Şarkı dinleyerek uyumaya çalış . podcast fln dinle ,
Uyumadan önce sana enerji verecek yiyecekler tüketme (şekerli şeyler , meyve , çay/kahve , enerji içeceği )
Yoğurt , süt fln tüket yatmadan önce, bitki çaylarıda içebilirsin
Aklıma gelen bunlar knkm
teşekkürler dediklerini dikkate alacağım

İyi fikir . Acaba sabahları koşsam mı . Spor yapmayı deniyeceğim bana yardımcı oldun teşekkürler :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler dediklerini dikkate alacağım
Valla spor çok mantıklı olur hocam. Vücut biraz yorulsun :D

Pazar günü uyuyabilene saygım sonsuz

Geri