Smtcee
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 822
Denedim olmuyorChet Engine'ler hazır mı![]()
Denedim olmuyorChet Engine'ler hazır mı![]()
işte en sıkıntılı bug o, oyunu oynuyorsun vs en son bitmiyor tilt ediyor. 4 kere aşçı kestim o yüzden. oyuna bağlanıyorda kalanlar olunca sıkıntı olmuyor /home çekip dönüyoruz ama o en sıkıntılı şeyOyun bitmiyor sinirlendim sildim![]()
Bitmesi için herkesin firewalllarını kapatması lazımmışişte en sıkıntılı bug o, oyunu oynuyorsun vs en son bitmiyor tilt ediyor. 4 kere aşçı kestim o yüzden. oyuna bağlanıyorda kalanlar olunca sıkıntı olmuyor /home çekip dönüyoruz ama o en sıkıntılı şey
Ben kapatmıyorum açıkçası. Buglar düzelsin oynarımben kaspersky kullandığım için windows kapalı o yüzden ben oynuyorum genelde ama bazı kişiler kapatmıyor
Kullanmıyorumbaşka bir virüs programı kullanıyorsan program otomatik kapattırıyor zaten, o yüzden benim kapalı kaspersky kullandığım için.
lodaıng ekranında sonra atıyor şuan ondan mı kaynaklıbuglar sapıttı iyice şuan girme zaten
1 kere bile atmadı beni hep normal oynadım bazı oyunu kuranlarda ping oluyorsa server çok az geçikmeli oluyorlodaıng ekranında sonra atıyor şuan ondan mı kaynaklı
ben 10 kere dendım atıyor guvenlık duvarından kaynaklı dıyorlar ama ben kapadım veya beceremedim1 kere bile atmadı beni hep normal oynadım bazı oyunu kuranlarda ping oluyorsa server çok az geçikmeli oluyor
oyunun olayı nedir adını ilk defa duyuyorumArkadaşlar merhaba, biliyorsunuz zombirock 2012 senesinde kapatıldı. Bunun üzerine bir kaç tane geri döndürme projesi ortaya çıktı fanları tarafından. Bunlardan en sağlamı olan Project Brawl Busters(Zombi Rock) en sağlam proje duruyordu ve sonunda 2 gün önce açıldı, benimde aklıma konu açmak şimdi geldi daha önce oynayanlar oyunu biliyordur zaten meraklısına bir oyun linkler aşağıda;
İndirme linki;https://mega.nz/file/ifIgUZoR#wlMo-5lLdfF1ihJMJoSAOBDdTSOf-VPi8IrEdfUQdJY
TÜRKÇE ÇALIŞTIRMAK İÇİN İNDİRDİĞİNİZ DOSYADAN TÜRKÇE DOSYAYI AÇIN.
BU DA TÜRKÇE SES DOSYASI;
https://drive.google.com/file/d/1yES9aIUHla4tTsEdaq924vnPlAKdrtHh
TÜRKÇE SES DOSYASINI DATA KISMINA ATIP GİRECEKSİNİZ SONRA HEDEFTEKİ DOSYAYI DEĞİŞTİR DEMENİZ LAZIM.
GELİŞTİRİCİ EKİBİNDEN ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE PATCH DE GELECEKMİŞ AMA PATCH GELENE KADAR ELLE ATILMASI LAZIMMIŞ BU DOSYALARIN
.BAT OLMASI İLK BAŞTA BENİDE KORKUTTU BU YÜZDEN 1-2 GÜN GİRMEYİP YOUTUBE İÇERİK DÜŞMESİNİ BEKLEYİP GİRDİM VE GERÇEKTEN OYUN ÇALIŞIYOR VALLAHİ DUYGULANDIM
OYUN İÇERİSİNDEN GÖRSEL;
Alıntıyı görüntüle
hocam bende o şekilde yaklaştım ama youtubeden oyuna giriş videosunu izlediğimde .bat klasörünün içeriği gözüküyor. Ayrıca kaspersky kullanıyorum en ufak şeyde hata veriyor bu oyunda vermedi. .bat dosyaları oyunun dilini ve sunucuya bağlanmana olanak sağlıyor. resmi bir şey olmadığı için sunucuya bu şekilde bağlanıyorsun. yakın zamanda client gelicekmiş isterseniz o zaman indirinValla arkadaşım söylemişti linki de attı ama bir süre beklemeyi düşünüyorum. Kodların içeriğini bilmiyoruz. Dikkatli olmakta fayda var. Malum dijitalde kimseye güven olmuyor
daha önce oynamadıysanız size hoş gelmeyebilir, youtube üzerinden videolarına erişebilirsin.oyunun olayı nedir adını ilk defa duyuyorum