Arabayı Sürttüm Çizildi!

Babandan saklamaya kalkışma farkeder elbet. Git doğrusunu söyle o daha iyi bilir çözüm yolunu 👍
aynı şeyleri çok yaşadım ve inan en doğrusu bu. hiç uğraşma git söyle böyle böylr oldu diye. kaza rski her zaman var arabasını sakınsa hiç vermezdi zaten ama telefondan bahsetme 😄

Oraya ya rötüş yapılacak dostum.
Pasta cilayla daha az belli olacak hale gelebilir ama yine de her türlü belli olur çünkü baya derin ve büyük.
Maliyeti 500 lirayı geçer diye düşünüyorum. Fotoğrafıda sakla satarken sorana gösterirsin.

Babana söyle.Sonra boyacıya gider boya kodunuzla boyayı yaptırıp boyatırsınız.Satarkende sıkıntı çıkarmaz çünkü plastik aksam zaten.

hocam tinerle silsem diğer çizikler geçer mi (kalın çizik önemli değil rötüş attırırım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

canın sağolsun der geçerde kırmak istemiyorum babamı gizli gizli halledeyim.
Gizli gizli halledemezsin işte farkeder. Her şoför arabasını zerre zerre bilir 👍

Gizli gizli halledemezsin işte farkeder. Her şoför arabasını zerre zerre bilir 👍
araba annemin hocam ortak araç yani ailede herkes kullanıyor babam çok kullanmıyor bunu atmosferik araba sevmiyor maalesef

arkadaşlar merhaba Hyundai i20 kullanıyorum araç gri renk. yolda giderken birisi aradı ve telefonu açtıktan sonra konuştuk tam konuşurken toprak gibi bir yere girdim. çizik var sizce bunu nasıl geçirebilirim oje olur mu?
Pasta cila

hocam tinerle silsem diğer çizikler geçer mi (kalın çizik önemli değil rötüş attırırım)

canın sağolsun der geçerde kırmak istemiyorum babamı gizli gizli halledeyim.
Geçer hocam. Ya pasta ya da tiner ikisinden birisi olur

allah için o çizikleri pasta cilayla geçirip sonra bizimle paylaşırmısın veya 200 tl ye boyayacak ustayı bul sonra dön bize herşeyi bilen arkadaşta görsün

Geçer hocam. Ya pasta ya da tiner ikisinden birisi olur
teşekkür ederim en yakın tiner bulabilirim. ovalayayım mı

allah için o çizikleri pasta cilayla geçirip sonra bizimle paylaşırmısın veya 200 TL ye boyayacak ustayı bul sonra dön bize herşeyi bilen arkadaşta görsün
tiner deniyeceğim olmazsa rütüş alıp atarım (bu çizik pasta cila ile geçmez derin çünkü)

arkadaşlar merhaba Hyundai i20 kullanıyorum araç gri renk. yolda giderken birisi aradı ve telefonu açtıktan sonra konuştuk tam konuşurken toprak gibi bir yere girdim. çizik var sizce bunu nasıl geçirebilirim oje olur mu?
tampon önemsiz babana söyle bırak kalsın der muhtemelen. pasta cila diyen olmuş çizik tamamen gitmez biyere sürttüğün anlaşılır her türlü boşuna para verdiğine değmez.

Geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri