Öneri S9 Plus dan iPhone 11'e geçilir mi

Çok kararsızım, İOS işletim sistemine tekrardan geçmek istiyorum.
O ekran farkından dolayı iOS' dan daha iyi bir OS yapılsa dahi geçilmez. En az 12/12mini alıcaksan geçilir. 11 dediğin telefon evlatlık iOS. S21 5G falan alınır. Ama 12' nin alternatifi yok. Gen 1 cihazlar var aslında ama onlar da çok pahalı.

Ki o bütçedeki android telefonlar 11 ile kamerada rahat rahat rekabet eder. Şuan elindeki telefon bile 11 ile rekabet eder ama kamerada değil tabii. Ama 11' e geçilmez bence Amoled QHD+' dan. Düşünsene 9000 TL verip QHD+ Amoledden IPS 828p' ye geçiyosun
Evet katılıyorum. Foto çekip ikisini de PC'ye atıp monitörden baksak gayet rekabet eder dediğin gibi.
Sosyal medyaya yükleme yaparken Android'de kalite kaybı oluyor sadece. Hani bu işi çok önemsiyordur ya da gelir elde ediyordur belki, öyle bir durum varsa iOS şart. Yoksa i11 son zamlardan sonra anlamsız fiyatlara yükseldi gerçekten.

Ki o bütçedeki android telefonlar 11 ile kamerada rahat rahat rekabet eder. Şuan elindeki telefon bile 11 ile rekabet eder ama kamerada değil tabii. Ama 11' e geçilmez bence Amoled QHD+' dan. Düşünsene 9000 TL verip QHD+ Amoledden IPS 828p' ye geçiyosun
s9 u QHD+ da kullanan kişi sayısı 1-2 falandır :D

s9 u QHD+ da kullanan kişi sayısı 1-2 falandır :D
Açınca batarya camdan aşağı atlar ama sonuçta en kötü ihtimalle amoled 1080p ekrandan bile 828p IPS' e geçilmez. 1080P IPS ile 828p' yi yan yana koyunca bile kötü kalıyor allah bilir amoledde ne olur.
Denediğim telefonlar
Note9S
İphone11

Güncelleme: Geçilirmiş.

Çok rahatladım.
Bi zahmet. Ama o bütçeye çok daha rahatlanabiliyor :D

Kötünün iyisi rahatlama seviyesi o. İphone 11 bence Apple markasının altına satılmaması gereken bir ürün. Kaç para ödedin umarım şuanki fiyattan almadın?

Bi zahmet. Ama o bütçeye çok daha rahatlanabiliyor :D

Kötünün iyisi rahatlama seviyesi o. İphone 11 bence Apple markasının altına satılmaması gereken bir ürün.
bencesi sencesi yok :D tr de insanların evinde 2 ekmek var, 3 tane iphone 11 var. apple satıyor ise iyi kötü fark etmez alıcısı belli :D

bencesi sencesi yok :D tr de insanların evinde 2 ekmek var, 3 tane iphone 11 var. apple satıyor ise iyi kötü fark etmez alıcısı belli :D
Valla bu paraya iphone 11 almazdım giderim S21 Plus 5G alırım en azından İphone 12' yi de yer. Bence kötü tercih. Apple' ın ne kadar sattığı umrumda değil markaya para veren insanları sevmiyorum direkt. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,687
Üyeler
190,950
Son üye
lpatriotl
Geri