Vatan Computer ASUS TUF 3070 TI 12792 TL !! (BİTTİ)

Al sat icin alacaklar iyi dusunsun stok geceden beri devam ediyor ve forumda baya kisi aldi.

Stok bitmiş. Bu dolar kuruna çok güzel fiyat. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı 19000 e çıktı

Ben acele ettiğimden o seçeneği farketmedim neredeydi taksit seçeneği
Hocam kart bilgilerini yazarken çıkıyordu. Sen bankanın uygulamasına git belki peşin fiyatına sonradan taksit yapıyordur.

Stok bitmiş. Bu dolar kuruna çok güzel fiyat. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Hocam kart bilgilerini yazarken çıkıyordu. Sen bankanın uygulamasına git belki peşin fiyatına sonradan taksit yapıyordur.
Rica ederim canım bende para olmadigi icin havale seçerek aldım kartı odeme icin 3 gun hakkim var bakalim ayarlarsam pada alacağım

Dün gece neler kaçmış neler. 4000 küsür TL indirimi hiç kimse vermezdi. :(

XTXH çip bu normal 6900XT' lere göre voltaj limiti daha yüksek ve bin kalitesi daha iyi ve stok boost hızları 2.45 ghz+.
Normal 6900XT' ler XTX çip ve boost hızları ortalama 2.3 GHz civarı ve voltaj limiti az. Yani hem daha iyi bin hem daha fazla oc performansı var. Ayrıca bir şekilde bellek hızını bios ile oynayarak 18 gbps yapabiliyodun sanırım yani 6950xt yapabiliyosun kartı :D

XTXH çip bu normal 6900XT' lere göre voltaj limiti daha yüksek ve bin kalitesi daha iyi ve stok boost hızları 2.45 ghz+.
Normal 6900XT' ler XTX çip ve boost hızları ortalama 2.3 GHz civarı ve voltaj limiti az. Yani hem daha iyi bin hem daha fazla oc performansı var. Ayrıca bir şekilde bellek hızını bios ile oynayarak 18 gbps yapabiliyodun sanırım yani 6950xt yapabiliyosun kartı :D
Sen olsan hangisini tercih ederdin 12700 3070 ti mi yoksa 18700 e 6900 xt mi aradaki 6000 lik farka değer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri