HalilAydogan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,003
EvetSaat 9 olmuş hala tükenmemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Taksitlemi aldın
EvetSaat 9 olmuş hala tükenmemiş
Taksitlemi aldın
Fiyatı 19000 e çıktıstok bitti sanırım
Ben acele ettiğimden o seçeneği farketmedim neredeydi taksit seçeneği
Hocam kart bilgilerini yazarken çıkıyordu. Sen bankanın uygulamasına git belki peşin fiyatına sonradan taksit yapıyordur.Fiyatı 19000 e çıktı
Ben acele ettiğimden o seçeneği farketmedim neredeydi taksit seçeneği
Rica ederim canım bende para olmadigi icin havale seçerek aldım kartı odeme icin 3 gun hakkim var bakalim ayarlarsam pada alacağımStok bitmiş. Bu dolar kuruna çok güzel fiyat. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
Hocam kart bilgilerini yazarken çıkıyordu. Sen bankanın uygulamasına git belki peşin fiyatına sonradan taksit yapıyordur.
XTXH çip bu normal 6900XT' lere göre voltaj limiti daha yüksek ve bin kalitesi daha iyi ve stok boost hızları 2.45 ghz+.
Hayirli olsun bence çok iyi fiyat, ve tuf serisisıpariş geçilmiyor yanlış koymuşlar galıba
düzeltme 5 . deneyişimde aldım
Alıntıyı görüntüle
Sen olsan hangisini tercih ederdin 12700 3070 ti mi yoksa 18700 e 6900 xt mi aradaki 6000 lik farka değer mi?XTXH çip bu normal 6900XT' lere göre voltaj limiti daha yüksek ve bin kalitesi daha iyi ve stok boost hızları 2.45 ghz+.
Normal 6900XT' ler XTX çip ve boost hızları ortalama 2.3 GHz civarı ve voltaj limiti az. Yani hem daha iyi bin hem daha fazla oc performansı var. Ayrıca bir şekilde bellek hızını bios ile oynayarak 18 gbps yapabiliyodun sanırım yani 6950xt yapabiliyosun kartı![]()