🔥İndirim Daha Daha ile barbeko 2 li menü 50 TL

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,391
Dostlar Daha Daha uygulaması normalde tekli menüsü 50 TL olan burgeri kampanya ile 2 kola 2 patates 2 hamburger şeklinde 50 TL'ye veriyor. Yapmanız gereken adımlar aşağıdaki gibi;

Öncelikle Daha Daha uygulamasına kayıt oluyorsunuz.
kayıt olma işlemi oldukça basit telefon numaranızı giriyorsunuz ve direkt hesap açılıyor.

Daha sonrasında ana sayfada Perşembe günlerine özel fırsat olan menüyü seçiyorsunuz, Eğer Salı günü yemek istiyorsanızda salı günü için popeyes fırsatı var o da 53TL'ye geliyor.

Menüyü seçtikten sonra size 1 adet kod verecek, ister şubeden gidip alın ister tıkla gelsin uygulaması ile evinize sipariş edin. Afied olsun.

Not: Ben 3 haftadır alıp yiyorum sorunuz olursa cevaplarım.

Dostlar Daha Daha uygulaması normalde tekli menüsü 50 TL olan burgeri kampanya ile 2 kola 2 patates 2 hamburger şeklinde 50 TL'ye veriyor. Yapmanız gereken adımlar aşağıdaki gibi;

Öncelikle Daha Daha uygulamasına kayıt oluyorsunuz.
kayıt olma işlemi oldukça basit telefon numaranızı giriyorsunuz ve direkt hesap açılıyor.

Daha sonrasında ana sayfada Perşembe günlerine özel fırsat olan menüyü seçiyorsunuz, Eğer Salı günü yemek istiyorsanızda salı günü için popeyes fırsatı var o da 53TL'ye geliyor.

Menüyü seçtikten sonra size 1 adet kod verecek, ister şubeden gidip alın ister tıkla gelsin uygulaması ile evinize sipariş edin. Afied olsun.

Not: Ben 3 haftadır alıp yiyorum sorunuz olursa cevaplarım.
Hangi firmadan alıyoruz Burger i

Güzelmiş hocam.Peki mesela bu kampanyadan kodu aldık(Barbeko Menü) bunu aynı gün içinde mi kullanmak zorundayız yoksa belirli bir sınırlı süre var mı?(3-5 gün) ve Avmlerde geçerli mi?

Hangi firmadan alıyoruz Burger i
Burger King den alıyorsunuz menüyü ama kullandığınız yemek servisi TIKLA GELSİN
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzelmiş hocam.Peki mesela bu kampanyadan kodu aldık(Barbeko Menü) bunu aynı gün içinde mi kullanmak zorundayız yoksa belirli bir sınırlı süre var mı?(3-5 gün) ve Avmlerde geçerli mi?
perşembe günleri kullanılıyor, AVM'den alıp popeyes yemiştim bu uygulama ile

Bu yeni olan bir şey değil. Uzun süredir böyle hem popeyes maxi menü hemde burger barbeko alıyorum.

Salı günleri Popeyes menüsü, Perşembe günleri Burger King menüsü kodu alabiliyorsunuz. Siparişi tıkla gelsin kısmından verirken kupon girme yerine kodu yazınca hemen sepetinize ekleniyor. Kodun son kullanma tarihleri var. Genelde kampanya bitene kadar geçerli yani bugün al 1 hafta sonra sipariş ver falan. Baya zamandır yaptığım için tecrübeliyim isteyenin soruyu cevaplarım.

Burger King den alıyorsunuz menüyü ama kullandığınız yemek servisi TIKLA GELSİN

perşembe günleri kullanılıyor, AVM'den alıp popeyes yemiştim bu uygulama ile
Teşekkürler o zaman kaçırıyorum ben ya :P
Perşembe online oluyor.Çarşamba olsa en iyisi olurdu benim için erken çıkıyoz ordanda takılıyoz zaten ama olsun :)

Kodun son kullanma tarihleri var. Genelde kampanya bitene kadar geçerli yani bugün al 1 hafta sonra sipariş ver falan.
Hocam böyle bir şey varsa ve uygulamada gösteriyorsa ss atabilir misiniz?

Teşekkürler o zaman kaçırıyorum ben ya :p
Perşembe online oluyor.Çarşamba olsa en iyisi olurdu benim için erken çıkıyoz ordanda takılıyoz zaten ama olsun :)
Salı günüde popeyeste indirim var ikisinden birine denk getirirsiniz xD

Teşekkürler o zaman kaçırıyorum ben ya :p

Hocam böyle bir şey varsa ve uygulamada gösteriyorsa ss atabilir misiniz?
Her hafta kullanılabiliyor kodlar dostlar, bu hafta daha daha dan aldınız diyelim sonraki hafta gelip bir daha yeni kod alabiliyorsunuz.

Salı günü yemek için durmuyoz.Öğle arasında gidiyoz 10 dk gidiş 25-30 dk gezme migrostan atıştırmalık filan sonra 10 geri dönüş.

Her hafta kullanılabiliyor kodlar dostlar, bu hafta daha daha dan aldınız diyelim sonraki hafta gelip bir daha yeni kod alabiliyorsunuz.
O zaman şöyle denilebilir mi.Ben bugün yükleyip aldım diyelim.Haftaya çarşamba kampanyalı satın alabiliyor muyum?

Salı günü yemek için durmuyoz.Öğle arasında gidiyoz 10 dk gidiş 25-30 dk gezme migrostan atıştırmalık filan sonra 10 geri dönüş.

O zaman şöyle denilebilir mi.Ben bugün yükleyip aldım diyelim.Haftaya çarşamba kampanyalı satın alabiliyor muyum?
Çarşamba günü alabiliyor musun bilmiyorum. Perşembe günü özel diyor. demek istediğim bu perşembe kodu alıp yediniz diyelim sonraki perşembe de aynı yerden yeni kod alıp yiyebiliyorsunuz

Geri