Kilo nasıl alabilirim

Reaksiyon skoru
1,478
boyum 180 civarı kilom 60-62 değişiyor.
Gün içinde az yemiyorum ama kilo alamıyorum hatta gece yatıp kalktığımda baya kilo vermiş gözüküyorum,gün içinde yine azda olsa topluyorum.
Akşam yatmadan önce tartındığımda 61 kilo falan gösteriyor sabah kalktığımda 60.5 civarı gösteriyor normal mi?
Bir de yemek yedikten sonra direkt dışkılama isteği geliyor nasıl önleyebilirim.

Gayet normal.
Pilav, makarna, ekmek istediğin her şeyi göm. Gece yatmadan önce yemek ye.
İlaç, toz vs. önermem.

Gün içinde az yemiyorum ama kilo alamıyorum hatta gece yatıp kalktığımda baya kilo vermiş gözüküyorum,gün içinde yine azda olsa topluyorum.
Akşam yatmadan önce tartındığımda 61 kilo falan gösteriyor sabah kalktığımda 60.5 civarı gösteriyor normal mi?
Bir de yemek yedikten sonra direkt dışkılama isteği geliyor nasıl önleyebilirim.
Karbonhidraaat.

Aynı sorun bende de var 17 yaşındayım 58 kiloyum ne yersem yiyim hatta günlük cicibebe muz yulaf fıstık ezmesi bal karışım yapıyorum ama tık yok

Dostum sorunu kas kutlemi nasıl arttırarak kilo alabilirim olarak anlıyorun doğruysa.
Gainerdan ziyade ben sağlıkli karbonhidrat kaynakları ve sağlikli tekli doymamış yağ arttırmanı tavsiye ederim. Yeteri kadar proteinle birlikte. Yani pirinc bulgur fasulye nohut patates zeytinyağlı ve kuruyemisli yağlar pilavı bol bol ama ben çok yiyemiyorum midem küçük diyorsan da malesef hard-line gainer tavsiye ederim. Kas antrenmanı yapmayı ihmal etme yoksa yağlı olursun o zayıf olmaktan kötüdür.

Günlük kalori ihtiyacından fazlasını alırsan kilo alırsın bu kadar basit. Çok yediğini düşünüyorsun ama az yiyorsun. Öğün sayını artır ve her öğünde daha fazla yemeye çalış. Kalorisi fazla olan yiyecekleri tüket. Kalorisi fazla diye gidip de cici bebe yeme veya gainer alma. İmkanın varsa spora gidebilirsen çok daha iyi olur. Ciddi derecede iştahını artıracaktır. Kendini biraz zorlarsan kilo alabileceğine inanıyorum.

Pilav üstüne su

Hocam onemli olan kilo almak degil, saglikli kilo almak. Senin vucudunu, metabolizmani, yag kutleni vs. bilmedigimiz icin biz saglikli bir yorum yapamayiz. Spor + Duzgun bir diyet ile cok rahat kilo alirsiniz, lutfen "onunuze gelen her seyi yiyin" gibi tavsiyelere kulak asmayin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri