yazılım mühendisliği için şu an en iyi olan üniversiteler hangileri ?

Sir Cem T-oker

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,781
soru başlıkta. (birkaç adet üniversite yazarsanız sevinirim)TÜRKİYE ÜZERİNDE.

Son düzenleme:

Bence yazılım olarak kısıtlama tercihen bilgisayar/yazılım olarak bakmanı öneririm
bilgisayar istemiyorum sadece yazılım odaklı çalışmayı düşünüyorum.

hocam bunlara bakmayı biliyorum. mesela TED iyi bir sıralamada ama pc mühendisliğiyle aynı hocalar girdiği için öğretmen sıkıntısı yaşanıyormuş diye duymuştum. okuyan veya bilen biri varsa diye konuyu açtım zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farketmiyor ki bilgisayar / yazılım
bilgisayar mühendisliğinde işin içine biraz daha elektronik, bilgisayar parçaları vb. şeyler giriyor. sadece yazılım görmek istiyorum.

hocam bunlara bakmayı biliyorum. mesela TED iyi bir sıralamada ama pc mühendisliğiyle aynı hocalar girdiği için öğretmen sıkıntısı yaşanıyormuş diye duymuştum. okuyan veya bilen biri varsa diye konuyu açtım zaten.

bilgisayar mühendisliğinde işin içine biraz daha elektronik, bilgisayar parçaları vb. şeyler giriyor. sadece yazılım görmek istiyorum.
bilgisayar programcılığı nasıl oluyor

yani bi arkadaş bilgisayar programcılığı seçmişit bende soru sormuştum pc ile alakalı her şeyi öğretiyolar demişti
"Donanım, grafik tasarımı, kodlama, oyun programlama vs yani pc ile ilgili neredeyse her şeyi öğretmeye çalışıyorlar"

ediyor hocam bilgiayar müh. donanım ağırlıklı yazılım mühendisliği ise yazılım odaklı.
Hocam bilgisayar mühendisi ne iş yapıyor ?

Eczacılık olmazsa yazılım veya bilgisayar mühendisliği seçeceğim ama ne yaptıklarını detaylı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri