Kendini çirkin hissetmek

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
Niyeyse öyle oluyor bazen bana.bazen olum yakışıklıyım diyorum bazen de aşırı çirkin buluyorum bazen ozelliklerimden nefret ediyorum. Çelişkideyim. Eğer fikir vermek isteyen versin özel konuşmak isteyenlede konuşurum ihtiyacım var çünkü

Niyeyse öyle oluyor bazen bana.bazen olum yakışıklıyım diyorum bazen de aşırı çirkin buluyorum bazen ozelliklerimden nefret ediyorum. Çelişkideyim. Eğer fikir vermek isteyen versin özel konuşmak isteyenlede konuşurum ihtiyacım var çünkü
Biraz da güzellik algısıyla alakalı hocam. Her insanın kendine göre güzel bir yönü vardır o şekilde bakmaya çalışın diyebilirim.

Nasıl desem hocam bilmiyorum açıkcası. Ortalama Bir Tipe sahipseniz en azından öyle düşünceler herkeste olabilir.
Hocam ten rengim biraz esmer zyzz misali bazen esmer okuyor bazen beyaz yada bana öyle geliyor. Spora başladım belki oradan giderim diye

Gerçekten fotoğraf atanlar var da olabilir abi 10/10 olmayabilirsin ama kimse mükemmel değil ona bakarsanız.

İstersen kendi uyguladığım şeyleri söyleyebilirim. Yada ne yapman gerektiğini. Tavsiye tadında bişeyler işte. Klasik :D
(Ama yemeğimi yedikten sonra :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,537
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri