Kendini çirkin hissetmek

Hop hocam yanlış yazdım kızı sevmiyorum ama sevdiğim başka bir kız var. O kızi seviyorum çünkü çok ortak noktamız var ve gözüme hep çok güzel geliyor
Cevabı kendin verdin işte ortak noktalarınız var, ve senin güzellik algına göre güzel geldiği için. Aynı şey o kız için de geçerli değil mi? Belki de o senin konuşmandan, tavırlarından seni sevmiştir. Onun gözüne göre de sen yakışıklı gelmişsindir. Zaten birisini sevdiğin zaman güzellik algısı otomatik kalkıyor ve hoşlanıyorsun.

Cevabı kendin verdin işte ortak noktalarınız var, ve senin güzellik algına göre güzel geldiği için. Aynı şey o kız için de geçerli değil mi? Belki de o senin konuşmandan, tavırlarından seni sevmiştir. Onun gözüne göre de sen yakışıklı gelmişsindir. Zaten birisini sevdiğin zaman güzellik algısı otomatik kalkıyor ve hoşlanıyorsun.
Hmm çok mantıklı konuştunuz hocam teşekkürler ben bunu bir dusuniyij galiba haklısınız:)

Hop hocam yanlış yazdım kızı sevmiyorum ama sevdiğim başka bir kız var. O kızi seviyorum çünkü çok ortak noktamız var ve gözüme hep çok güzel geliyor ne zaman onunla konuşsam sanki biri beni ele geçiriyor saatler dakika dakikalar saniye oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende makarna yiyom birazdan biter sende yazarsın
Bende çift noodle + kola yaptım valla :D geldim

Fotoğrafını bana özelden at. Çirkin olup olmadığını değerlendireyim. Dürüst olacağım.

Fotoğrafını bana özelden at. Çirkin olup olmadığını değerlendireyim. Dürüst olacağım.
Hocam olay kapandı ama atarım şimdi değil tıraş oldum sivilcelerim iyice görünür oldu. İstesem de elim gitmez atmaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,867
Üyeler
190,655
Son üye
Zyixll
Geri