Vasatın bi tık üstü.itopyanın gönderim hızı nasıl bileniniz var mı? bimden mi alsam itopyadan mı karar veremedim. acil mouse ihtiyacım var. gönderim hızıyla ilgili itopyadan pek iyi yorumlar görmüyordum önceden
Vasatın bi tık üstü.itopyanın gönderim hızı nasıl bileniniz var mı? bimden mi alsam itopyadan mı karar veremedim. acil mouse ihtiyacım var. gönderim hızıyla ilgili itopyadan pek iyi yorumlar görmüyordum önceden
Varsa kesinlikle bim. itopya hemen kargoya verse bile çalıştığı kargo şirketi iyi değil.itopyanın gönderim hızı nasıl bileniniz var mı? bimden mi alsam itopyadan mı karar veremedim. acil mouse ihtiyacım var. gönderim hızıyla ilgili itopyadan pek iyi yorumlar görmüyordum önceden
Bende aynı fikirdeyim dolar kurundan dolayı pek indirim yapamamışlar geçen Asus indirimi harikaydı mesela. Klavye yarı fiyatına verilmişti bu biraz zayıf kaldı fakat yinede mouse alınabilirben mi yanlış görüyorum bu iki ürün aynı değilmi nasıl indirim bu
99 kuruş fark var nankör müsün?ben mi yanlış görüyorum bu iki ürün aynı değilmi nasıl indirim bu
Çok haklı bir isyan bende yorumların çoğunu okudum monitör,ekran kartı vs idi çok nadir mouse vardı eğer dikkate alınmayacaksa neden fikrimiz alınıyor. Neyse yinede mouse a ihtiyacı olanlara hayırlı olsun diyelimBu ''indirimler'' yakışmadı bence. Her hafta yapılan gaming gecesindeki indirimler geçen Cuma çok iyiydi. Önceki ayın indirimi de güzeldi ama bu sefer olmamış. Ayrıca başlıkta kaç kişi Rivals 3 istedi onu da anlamadım. Yorumların yarısı monitör vs. Yaptığınız işe saygımız sonsuz ama bu indirim olmamış.
dostum iyi misinBahaneleri de dolar oldu dolar düşükken niye satmadınız o zaman. Doların yükselmesini bekleyin sonra satın.