Napıyosun o telefonla? Mangal falan mı yapıyorsun gün aşırı? 5k bitmez bir günde. Güç tüketimin çok fazla bence sen bi telefonuna göz gezdir. Düzelmesi gereken birşeyler seziyorum.Merhabalar, 11T cihazım 5000mAh'e sahip olmasına rağmen günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. MIUI 12.5'e geçersem sizce düzelir mi?
Kanka ayni telefon bende de var Kırgızistan'dan aldım, sabah 8de %80 şarjla başlıyoeum kullanmaya saat 4:30'a kadar idare ediyor bir daha şarj ediyorum, ama tüm gün kullanıyorum telefonu kullanmasam çıkarır günü.Merhabalar, 11T cihazım 5000mAh'e sahip olmasına rağmen günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. MIUI 12.5'e geçersem sizce düzelir mi?
Sabah yaklaşık 2 saat falan 1080p60fps video izliyorum daha 30 dk oyun oynuyorum gün içinde de sosyal medya falan takılıyorum daha yeni şarj ettim veriler sıfırlandı yarın ss atarımNapıyosun o telefonla? Mangal falan mı yapıyorsun gün aşırı? 5k bitmez bir günde. Güç tüketimin çok fazla bence sen bi telefonuna göz gezdir. Düzelmesi gereken birşeyler seziyorum.
Belki o kadar değil ama 4500mah benim sabah 6 akşam 7 arası %70-80 harcıyor. Bende çok aktif kullanıyorum telefonu ama ekrandan dolayı hızlı bitiyor olabilir belki sende. Benimki fiili kullanım değil ne de olsa.Sabah yaklaşık 2 saat falan 1080p60fps video izliyorum daha 30 dk oyun oynuyorum gün içinde de sosyal medya falan takılıyorum daha yeni şarj ettim veriler sıfırlandı yarın ss atarım