SteelSeries Rival 3 Kullananlar Bakabilir mi?

ulaslan

80+
Reaksiyon skoru
80
Ayın ürünlerinden almış olduğum Rival 3 elime ulaştı. Sorunu yazıya dökmesi zor ama fotoğrafta belirtmiş olduğum kısımda adeta click tuşu varmış gibi dokununca ses geliyor. Macro tuşlarının hemen alt tarafı. Diğer tarafta böyle bir şey yok. Büyük ihtimalle iade edeceğim ama iade etmeden önce konu açmak istedim. Bu mouse'u kullanan ve mouse'unda böyle bir sorun yaşayan var mı? Büyük bir sorun değil ama biraz rahatsız ediyor açıkçası.

1231231.png

Ben kullanıyorum hocam denedim ama bende öyle bir ses gelmiyor problem yok Benimkinde 2 senedir kullanıyorum.

Ben kullanıyorum hocam denedim ama bende öyle bir ses gelmiyor problem yok Benimkinde 2 senedir kullanıyorum.
anladım hocam. belki normaldir ben kafaya takıyorum diye düşündüm ama gerçekten rahatsız edici. iadesini yapacağım o halde

Riva3 malzeme kalitesi kötü. Sağından solundan ya da tuşundan bir yerleri mutlaka ya esner ya gıcırdar.

Taş gibi 0 ses 0 sıkıntı. Sorun sende iade oluştur

Hocam bende kullanıyorum ama dediğiniz gibi bir problemim yok
Taş gibi 0 ses 0 sıkıntı. Sorun sende iade oluştur
evet benimkinde sorunmuş. iade edeceğim sağolun. Zaten çok beğenmedim, çok kalas duruyor. daha küçük bir şey almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Riva3 malzeme kalitesi kötü. Sağından solundan ya da tuşundan bir yerleri mutlaka ya esner ya gıcırdar.
evet hocam sorun tam olarak böyle

Aynı sorun bende de var. Biraz bastırınca çıt çıt ses geliyor. Malzemeden kaynaklı sanırım.

Ekleme: Şu an gelmiyor. Yerine oturdu galiba. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Ayın ürünlerinden almış olduğum Rival 3 elime ulaştı. Sorunu yazıya dökmesi zor ama fotoğrafta belirtmiş olduğum kısımda adeta click tuşu varmış gibi dokununca ses geliyor. Macro tuşlarının hemen alt tarafı. Diğer tarafta böyle bir şey yok. Büyük ihtimalle iade edeceğim ama iade etmeden önce konu açmak istedim. Bu mouse'u kullanan ve mouse'unda böyle bir sorun yaşayan var mı? Büyük bir sorun değil ama biraz rahatsız ediyor açıkçası.

Alıntıyı görüntüle
Ben 1.5 seneye yakın kullandım. Böyle bir problem yaşamadım. İade edebiliyorsan et bence.

Alıntıyı görüntüle
Bende tekerlek oynuyordu biraz

Alıntıyı görüntüle
Bende de yok

Aynı sorun bende de var. Biraz bastırınca çıt çıt ses geliyor. Malzemeden kaynaklı sanırım.

Ekleme: Şu an gelmiyor. Yerine oturdu galiba. :ROFLMAO:
Ben 1.5 seneye yakın kullandım. Böyle bir problem yaşamadım. İade edebiliyorsan et bence.

Bende tekerlek oynuyordu biraz
yeni gördüm kusura bakmayın. biraz kullandıkça bendede yerine oturdu gibi oldu ama yine de iade ettim. Pek beğenmedim biraz kalas duruyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,861
Üyeler
188,176
Son üye
tunafish
Geri