PC Hocası 12.06.22 sistem hakkında

duch

80+
Reaksiyon skoru
30
Saat kaçta gelecek. Nasıl bir sistem olacak bilgisi olan var mı ?
Admini "Dostlar yarınki sistem orta segmen ve fiyatı parçaları efsane oldu dolar 17'ye göre. Kesin fiyat aralığı veremiyorum fakat bol alternatifli güzel sistem oldu. Beklediğinize değecek. Şaşıracağınız 2-3 yer var."
şeklinde açıklama yaptı
Screenshot_2022-06-12-11-30-08-016_com.instagram.android.jpg

Son düzenleme:
17.00 da yayınlanacak diye biliyorum ama sistem hakkında bilgim yok

17.30 Civarı gelebilir ve 6600xt veya RTX 3060 bir sistem gelecek diye düşünüyorum.

10-12 K bütçe var bu aralıklarla da çıkarsa sizce almalı mıyım? Yoksa Abdullah’ın sistemi beklemeli miyim?

10-12 K bütçe var bu aralıklarla da çıkarsa sizce almalı mıyım? Yoksa Abdullah’ın sistemi beklemeli miyim?

Arkadaşlar eğer sistem hoşunuza gidiyor ve beklentinizi karşılıyorsa alabilirsiniz Boşuna beklemenin pek bir mantığı yok. Ve PC hocası veya donanım arşivi sistemi kesin alabileceğinizin bir garantisi yok. Karar sizindir.

Arkadaşlar eğer sistem hoşunuza gidiyor ve beklentinizi karşılıyorsa alabilirsiniz Boşuna beklemenin pek bir mantığı yok. Ve PC hocası veya donanım arşivi sistemi kesin alabileceğinizin bir garantisi yok. Karar sizindir.
Da nın çıkardığı sistemlerin stok'u kaç dk da bitiyor baziları çıktığı gibi almaya çalıştım alamadım diyorda

Da nın çıkardığı sistemlerin stok'u kaç dk da bitiyor baziları çıktığı gibi almaya çalıştım alamadım diyorda
Stok durumuna göre değişir ancak 2-6 dakika arasında bitebiliyor. Bir kaç sistem 30-40 dakika dan fazla durmuştu o kadar.

Saat kaçta gelecek. Nasıl bir sistem olacak bilgisi olan var mı ?
Admini "Dostlar yarınki sistem orta segmen ve fiyatı parçaları efsane oldu dolar 17'ye göre. Kesin fiyat aralığı veremiyorum fakat bol alternatifli güzel sistem oldu. Beklediğinize değecek. Şaşıracağınız 2-3 yer var."
şeklinde açıklama yaptı
Alıntıyı görüntüle
ilk defa bu yarışın içerisinde bende varım normalde hep uzaktan izlerdim cidden almaya niyetlenince heyecanlı oluyormuş inşallah kaçırmam

ilk defa bu yarışın içerisinde bende varım normalde hep uzaktan izlerdim cidden almaya niyetlenince heyecanlı oluyormuş inşallah kaçırmam
Stokların bol olacağı, rahat rahat değerlendirme yapılabilecek seviyede olacağı söyleniyor. Bakalım cidden merak ediyorum..

Ekler

• IMG_20220612_143615.jpg
    IMG_20220612_143615.jpg
    226.6 KB · Hit: 143
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,538
Üyeler
187,524
Son üye