elinizdeki statik elektrikden dolayı anakartı yakmış olabilirsiniz.Termal macun yenilemek için pcyi söktüm (ekran kartı ve işlemci fanını sadece) şimdi geri taktım kasanın tüm ışıkları yanmasına rağmen mouse, klavyeye güç gelmiyor, ışıkları yanmıyor ayrıca monitöre de görüntü gelmiyor
Aga ona çok dikkat ediyorum öyle bişe olması nerdeyse mümkün değil gibi. Ayrıca şuan ekran kartı ve ramleri sök-tak yaptım ve düzeldi gibi, Bios ekranına giriş yaptım. Son kontrolleri yapıp paylaşırım birazdanTamamen tahmini konuşuyorum, statik elektrik vb. mevzulardan dolayı anakarta zarar vermiş olma ihtimaliniz var mı?
Aga ekran kartı ve ramleri sök-tak yaptın mı sen?Bende de aynı durum ekran kartı ve m2 sökmüştüm geri taktım her şey çalışıyor görüntü gelmiyor herşeyi yaptım yok olması anakartta vga ledi yakıyor 1 uzun 2 kısa bip sesi çıkıyor , yarın sabah Bilgisayarcıya götürcem bakalım ne yapacak
Farklı anakarta uzay montaj bile yaptım yok saçma bi şekilde hiç biri işe yaramadıAga ona çok dikkat ediyorum öyle bişe olması nerdeyse mümkün değil gibi. Ayrıca şuan ekran kartı ve ramleri sök-tak yaptım ve düzeldi gibi, Bios ekranına giriş yaptım. Son kontrolleri yapıp paylaşırım birazdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga ekran kartı ve ramleri sök-tak yaptın mı sen?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SORUNUM ÇÖZÜLDÜ... EKRAN KARTI VE RAMLERİ SÖK-TAK YAPTIKTAN SONRA HERHANGİ BİR SORUN OLMADAN SİSTEM NORMAL BİR ŞEKİLDE AÇILDI. BİOS EKRANINDA KONTROL ETTİM her şey NORMAL GÖZÜKÜYOR HERHANGİ BiR SORUN YOK.