Babama nasıl istediğim telefonu aldırırım

Reaksiyon skoru
131
merhaba eylül ayında liseye geçiyorum ve hala bir telefonum yok arkadaşlarımın hepsinde redmi samsung fln var ben de redmi 9 istiorum babama söyledim babam da ben daha samsung kullanıyorum sen redmi mi kullanacan lan gelmiş telefon istiyo diye laflar etti bu arada durumumuz iyi annem babam toplmda 16 k maaş alıyor
sonra 1 hafta geçti sonra bana tuşlu telefon alacam sana dedi 3-4 gün sonra alacak ama ben xiaomi telefon istiyorum
Nasıl ikna ederim?

knk xiaomi redmi dediğin telefonlar öyle aşırı iyi telefonlar değil babanın ben samsung kullanıyorum sen mi redmi kullanıcaksın demesi komik geldi tuşlu telefon muhabbetini şakasına demiştir heralde inşallah öyledir yani

knk xiaomi redmi dediğin telefonlar öyle aşırı iyi telefonlar değil babanın ben samsung kullanıyorum sen mi redmi kullanıcaksın demesi komik geldi tuşlu telefon muhabbetini şakasına demiştir heralde inşallah öyledir yani
cidden alacak bana kamerasız ve internete girmeyen bir tane alacam dedi.

dekş artık derlerime daha sıkı çalışçam falan de ne biliyim banada telefon almadı babam hale esk telefonu kullanıyorum general mobile gm4g ama tuşlu telefon alırlarsa kötü olur

merhaba eylül ayında liseye geçiyorum ve hala bir telefonum yok arkadaşlarımın hepsinde redmi samsung fln var ben de redmi 9 istiorum babama söyledim babam da ben daha samsung kullanıyorum sen redmi mi kullanacan lan gelmiş telefon istiyo diye laflar etti bu arada durumumuz iyi annem babam toplmda 16 k maaş alıyor
sonra 1 hafta geçti sonra bana tuşlu telefon alacam sana dedi 3-4 gün sonra alacak ama ben xiaomi telefon istiyorum
Nasıl ikna ederim?
16k maaş baya iyi babanla otur konuş bak baba lisede telefon almıcanda ne zaman alıcan de ikna olmazsa baban cimri olabilir😅
veya annene aldır

Screenshot_1.png
de direk alır

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,161
Üyeler
193,280
Son üye
sebastian06
Geri