❌İndirim Bitti! "XFX SPEEDSTER MERC 319 RX 6900 XT BLACK" 🔥14.200₺🔥 yanıyor.

RTX 3070 ti rakibi bile değil knk allah aşkına saf performans da bile geride kaldığı yönleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%1oo katılıyorum daha başlangıç o RTX 3070 nasıl 6300TL gördüysem dolar 7.8TL iken şuan ki kurumuzda 9.5K yı kesinlikle görecektir 1 ay civarında.

onlarda 500 dolar da haftalık para knk adam niye kendisini kasıyor ki gitsin amd alsın o zaman :D

UV yaparsan knk hangisi daha az watt da daha fazla performans gösteriyor gözle görülür anlaşılır biri 8nm samsung üretimi biri 7nm tsmc üretimi hiç mi fark olmayacak.
Üretseymiş kardeşim. DLSS deep learning diye machine learning diye överken amd' nin 7nm çıkmasını övmüyosun. Demekki nvidia yapamamıs

MarkPC yanıltıcı kaynak kanka

Oyle bi karşılaştırma yok kanka XFX, Sapphire biostar gibi firmalar nolcak atalım mı çöpe nvidia kart yapmıyolar ama daha ucuza amd kart yapıyolar. Sen takmıssın yok aynı model yok bu model banane asus pahalıya satıyosa benim sana ucuz diye attığım modeller rog ve tuf rakibi zaten amd de ucuz modeller de kaliteli olabiliyor.
knk XFX RX 6700XT ve PNY RTX 3070 yap o zaman yine arada 2k fark oluyor değişen bir şey yok XFX RX 6700 XT ve Asus RTX 3070 kıyaslama öyle yaparsan tabi arada 3-4k fiyat çıkar :D

Üretseymiş kardeşim. DLSS deep learning diye machine learning diye överken amd' nin 7nm çıkmasını övmüyosun. Demekki nvidia yapamamıs

MarkPC yanıltıcı kaynak kanka
elektrik te fazla bir dezavantaj yok benim için isterse 1000W çeksin sanki 7-24 mining yapıyorum :D 2-3 saat oynadıktan sonra 1 saat ara veriyorsun zaten ve UV yaptığında tamamen eşitleyebiliyorsun
birde arada fazla fark yok bence.
Screenshot_7.png
20m

Son düzenleme:
İndirim konusunu nasıl nanometreye bağladınız Allah aşkına?

elektrik te fazla bir dezavantaj yok benim için isterse 1000W çeksin sanki 7-24 mining yapıyorum :D 2-3 saat oynadıktan sonra 1 saat ara veriyorsun zaten ve UV yaptığında tamamen eşitleyebiliyorsun
AMD UV olmuyo aynen knk. RX 6900XT 200W' Da evet 200W yani 3060Ti TDP' sinde 3080 10GB' dan daha iyi performans veriyor

Kafalar 10 sayfadır 1 milyon abi

Bu arada 6900 XT ile 3080 kıyaslanamaz bile, yatın uyuyun hadi sınavınız falan vardır.

inatlaşarak abi şu bir gerçek ki nvidia stabilite konusunda ve teknoloji konusunda lider firma ve amd de uygun fiyata kas gücü olarak lider ama dezavantajlarını söyleyince her iki firmanın amd yerden yere vuruyoruz gibi oluyor ee ne yapayım eleştireceğiz ki düzeltsin şikayetlerimizi abi.

Bu arada 6900 XT ile 3080 kıyaslanamaz bile, yatın uyuyun hadi sınavınız falan vardır.
mezunum abi ve izinliyim bu gün abi.

inatlaşarak abi şu bir gerçek ki nvidia stabilite konusunda ve teknoloji konusunda lider firma ve amd de uygun fiyata kas gücü olarak lider ama dezavantajlarını söyleyince her iki firmanın amd yerden yere vuruyoruz gibi oluyor ee ne yapayım eleştireceğiz ki düzeltsin şikayetlerimizi abi.

mezunum abi ve izinliyim bu gün.
6900 XT ile 3080 kıyaslayarak bile yerden yere vurmuşsun zaten daha ne olacak?

Abartma sende...
abartmıyorum abi vram den dolayı geride kalıyordu o yüzden 12GB çıkardılar sorun bir nebze olsa gitti DLSS açıyorsun şıp magic yapılmış gibi sorun kalkıyor :D Bu yazılımı ve FSR 2.0 getirip adam akıllı oyunlara destek getirene kadar eleştireceğim çünkü yıllardır göz boyamayı seviyor amd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri