Dedikleriniz doğru peygamberler vsde insan uydurması benceKonuyu lutfen az once acilan copluk gibi yapmayin. Duzgunce konusalim.
Bence Tanrinin varligini olup olmadigini bilemeyiz. Cunku somut ve dogru bir kaynak yok.
Yani düşünce çeşitliliği iyidir fakat olmaması daha saçma değilmi sencede. Bence kesinlikle bir yaratıcı varKonuyu lutfen az once acilan copluk gibi yapmayin. Duzgunce konusalim.
Bence Tanrinin varligini olup olmadigini bilemeyiz. Cunku somut ve dogru bir kaynak yok.
Ben sahsen peygamberlerin tanri gercekse bir sembol olarak yaratildigini, asla yasmadigini dusunuyorum.Dedikleriniz doğru peygamberler vsde insan uydurması bence
Nicin boyle dusunuyorsunuz?Yani düşünce çeşitliliği iyidir fakat olmaması daha saçma değilmi sencede. Bence kesinlikle bir yaratıcı var
PekiDedikleriniz doğru peygamberler vsde insan uydurması bence
İnsanlar neden böyle bir uydurma yapmaya gerek duysun ki gül gibi istediğini yapabilecekken kendine yasaklar koysun ?Dedikleriniz doğru peygamberler vsde insan uydurması bence
Tüm evren hiçbisey olmadan neden oluşsunki. Hiçbir varlık veya yaratıcı başlatmadan bu işi o kadar gezegen vs. nasıl kendiliğinden olsun 0'danBen sahsen peygamberlerin tanri gercekse bir sembol olarak yaratildigini, asla yasmadigini dusunuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nicin boyle dusunuyorsunuz?
PekiUmarım kaynak olarak Kur'an'ı gösterenler gelmez.
Dediğin doğru, kanıtlanamaz.
Adam Kuran'ı kaynak olarak alsa inanır zaten. HaklıUmarım kaynak olarak Kur'an'ı gösterenler gelmez.
Dediğin doğru, kanıtlanamaz.
Iste konunun bu dille, duzgunce devam etmesini istiyorum. Herkes birbirinin dusuncesine saygi gostermeli.Herkes düşüncesi farklıdır bir zamanlar 2017 deist biriydim sonra geri 2020 müslüman oldum.
Tabi herkesin düşüncesi farklıdır.![]()
Haklısınız.Iste konunun bu dille, duzgunce devam etmesini istiyorum. Herkes birbirinin dusuncesine saygi gostermeli.