Ailem çalışmamı istiyor ben istemiyorum

KNOESS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
501
Arkadaşlar seri taktik lazım Ailem çalışmamı istiyor bende istemiyorum spor falan yapıcam gitmiccem diyorum ancak iş bulmamı istiyorlar yazın çalışmam için

Arkadaşlar seri taktik lazım Ailem çalışmamı istiyor bende istemiyorum spor falan yapıcam gitmiccem diyorum ancak iş bulmamı istiyorlar yazın çalışmam için
çalış knk boş durma

çalış bence knk.
Çünkü eğer spor yaparsan kaslı ve fakir olacan. Ama çalışırsa zengin ve zayıf olcan seç birini :D

yaş kaç

Bilgisayarcıda çalışıcam sanırım Allahtan sevdiğim iş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17
ya atıcam kafayı ha bilgisayarfcıdan işte mis gibi brom poara kaznıcan sporunu yapıcan mis gibi. valla bende bilgisayarcıda çalışcam galiba :) sana şimdiden kolay gelsin

Hem çalış hem sporunu yap hocam.
Eline geçen para azda olsa yinede yaptığın spor için bir miktar kullanırsın.

ya atıcam kafayı ha bilgisayarfcıdan işte mis gibi brom poara kaznıcan sporunu yapıcan mis gibi. valla bende bilgisayarcıda çalışcam galiba :) sana şimdiden kolay gelsin
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri