Öneri İnternet sağlayıcı önerisi (pingsizinden)

AGAM kimse önermiyor müşteri hizmetiyle tartışırsan falan aboneliğin birden kapanabiliyormuş sonra engellenebiliyormussun fln filan ama bunları göze alıyorum dersen geç.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Turknet kullanıyorum 1000/1000 paketinden. Ayda 140 TL. Valoda 3, LoL de 9 sabit

• Muhteşem

Ekler

• göknet.png
    göknet.png
    18.2 KB · Hit: 93
Turknet ile arayıp konuşabilirsin. Bilinmeyen sağlayıcıları pek tavsiye etmem

• Beğen
arkadaşlar daha demin çok tuhaf bir şey oldu olay şöyle turknet satış ve başvuru hattını aradım altyapı hızını kaç söyliecekler diye merak ettim 35 dediler ve paketi kitlemek için herşeyi yapıyorlar tamam dedim ben bi yarın haber vereyim dedim sonra telefonu direk suratıma kapattılar bu ne yüzsüzlük ?
birde bunları mı öneriyorsunuz anlayamadım ?
(bu arada sitede 15 yazıyor diyorum diğer sağlayayıcılardada 66 diyor dicektim kapattı ya la yüzüme)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya koskoca ülkede bir tane adam akıllı hizmet veren biri yok ya...

türk Telekom un kendi uygulamasından paket yükseltmeye girince 50 mbps 138 e geliyor 40 lira daha ucuz normal fiyatından bunu düşünüyorum şuanlık zaten 66 ile 50 mbps arasında bence fazla bi hız farkı yok.

Ekler

• Screenshot_2022-06-21-22-38-42-427_com.tmob.AveaOIM.jpg
    Screenshot_2022-06-21-22-38-42-427_com.tmob.AveaOIM.jpg
    297.3 KB · Hit: 64
türk Telekom un kendi uygulamasından paket yükseltmeye girince 50 mbps 138 e geliyor 40 lira daha ucuz normal fiyatından bunu düşünüyorum şuanlık zaten 66 ile 50 mbps arasında bence fazla bi hız farkı yok.
Kesinlikle tavsiye etmem . Alacaksanız ya comnet yada millenicom tavsiye ederim ki bende bu iki markayı zamanında vdsl olarak ek internet amaçlı kullanmıştım.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri