PC Cyberpunk 2077 alınabilir mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,690
Öncelikle merhabalar, yarım akşam Steam yaz indirimleri olacak ve Steam cüzdanda 100 küsür param var. Aslında the witcher 3 almayı düşünüyordum ama +50 saat kaldıramayacağını anladım çünkü ilk defa RPG oynayacaktır ondan vazgeçtim. Cyberpunk 2077 seçmemim bir nedeni FPS oyunlarına yatkınlığım ve İngilizcemin pek iyi olmamasından dolayı resmi Türkçe yama çünkü Geforce NOW üzerinden oynayacam. Büyük ihtimal yine %50 indirimli 124.50 olacak alınır mı?

Öncelikle merhabalar, yarım akşam Steam yaz indirimleri olacak ve Steam cüzdanda 100 küsür param var. Aslında the witcher 3 almayı düşünüyordum ama +50 saat kaldıramayacağını anladım çünkü ilk defa RPG oynayacaktır ondan vazgeçtim. Cyberpunk 2077 seçmemim bir nedeni FPS oyunlarına yatkınlığım ve İngilizcemin pek iyi olmamasından dolayı resmi Türkçe yama çünkü Geforce NOW üzerinden oynayacam. Büyük ihtimal yine %50 indirimli 124.50 olacak alınır mı?
O oyun çok sağlam sistem istiyor diyecektim ama GFN kullanacaksan alabilirsin bence. İnternetin iyiyse tabi 😀

Sen cyberpunk al ben sana witcher hediye edeyim. İndirime girerse 😄 witcher da oyna 50-60 saat falan

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
O oyun çok sağlam sistem istiyor diyecektim ama GFN kullanacaksan alabilirsin bence. İnternetin iyiyse tabi 😀
İnterneti iyi sayılır aylardır kullanıyorum WiFi ile bağlanmak zorunda olduğum için arada lag giriyor sadece

GFN aldım.
Arkadaşla aile paylaşımı yaptım.
Arkadaş bugpunk girme dedi.
Girdim.
GFNde 45 sabit fps ile oynanıyor.
Yine de eyv, normalde hayal cyberpunk boş yapma dedim kendime.
Karakterimi yaptım.
Oyuna başladım.
Tutorialdayım.
Bug oldu, 400 metre koştum.
Arkadaşın dedikleri aklıma geldi.
İstemsizce oyundan soğudum.
Bir ara bitiririm inş diyerek başka oyunlara geçtim.

• Hahaha
Zamanında epic üzerinden 60 tl ye mi ne almıştım cb2077'yi hala köşede duruyor.

GFN aldım.
Arkadaşla aile paylaşımı yaptım.
Arkadaş bugpunk girme dedi.
Girdim.
GFNde 45 sabit fps ile oynanıyor.
Yine de eyv, normalde hayal cyberpunk boş yapma dedim kendime.
Karakterimi yaptım.
Oyuna başladım.
Tutorialdayım.
Bug oldu, 400 metre koştum.
Arkadaşın dedikleri aklıma geldi.
İstemsizce oyundan soğudum.
Bir ara bitiririm inş diyerek başka oyunlara geçtim.
Böyle bir yorumda bulunmuşum, güncelleme gereksinimi duydum. Bir ara bitiririm diyerek başka oyunlara geçmiştim. Edgerunnersdan sonra tekrar bir şans vereyim dedim. DLSS dengeli, Ultra ayarlar, motion blur film greni vs kapalı 45 sabit oynatıyor. 24mbit internetim var ucu ucuna problemsiz oynayabiliyorum. Şu sıra aşırı keyif alıyorum Cyberpunkdan, GFN hızım düşük olmasına rağmen oyunu bana oynatıyor. Buglar hala var, bana az denk geliyor ama az vardır diyemem oyunun sağı solu belli olmaz çünkü. Bana major bir sıkıntı çıkartacak bir bugla karşılaşmadım, allah karşılaştırmasın. Ben şu anda Cyberpunk alıp GFNden oynamak isteyen birine bunu yapmasını öneririm.

1664270044122.png

• Beğen
Bende GFN dan oynamıştım hiç bug olmadı benim oyunumda Hikayesi çok kral ve eşsiz bir hikayeydi ben çok beğendim ilk 5 arasına kesinlikle girer benim için harika bir hikayesi var.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,799
Üyeler
189,157
Son üye
dogubey34
Geri