krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
adam crack istememiş sadece oyunun bu özelliğe sahip olup olmadığını sormamış crack istememiş kiBu forumda Crack oyunlara destek yok.
adam crack istememiş sadece oyunun bu özelliğe sahip olup olmadığını sormamış crack istememiş kiBu forumda Crack oyunlara destek yok.
zaten özür dileyerek söyledim biliyorum destek olmadığınıBu forumda Crack oyunlara destek yok.
Tamam bende demek istedim ki crack oyun ile ilgili sorularınızda bu forumun size yardımcı olmayacağını söylemiştim ama açıklamam lazımmış demek ki.adam crack istememiş sadece oyunun bu özelliğe sahip olup olmadığını sormamış crack istememiş ki
Sıkıntı yok bunu sinirlenerek söylemedim zaten.zaten özür dileyerek söyledim biliyorum destek olmadığını
Yalnız Witcher 3 tam bir RPG oyunu değil.Hocam rol yapma oyunlarını seviyorum ben. Yani kendi verdiğim kararlar ile oyunun seyrini değiştirmek çok hoşuma gidiyor. Witcher 3 oyunu bu yüzden çok sevmiştim. Fakat dediğim gibi birazda aksiyonda seviyorum. Witcher 3 gibi haritada gezebilmek. Hikayesini yavaş yavaş anlamak. Gerektiği zaman veya aksiyona girmek. Rol yapma oyunu olsa bile iştediğim şekilde aksiyona girerek. Bölümü farklı yoldan bitirmek.
Biliyorum hocam. Tam anlatamadım. Hocam ben iştediğim şey. Kendi verdiğim kararlar ile oyunun seyrini değiştirmek. Bir de aksiyon odaklı gitmek istiyorum.Yalnız Witcher 3 tam bir RPG oyunu değil.
Ayrıca RPG dediğimiz şey sadece bölümleri farklı yoldan bitirmekte değil.
Aksiyon odaklı gitmek istiyorsan gidebiliyorsun zaten.Biliyorum hocam. Tam anlatamadım. Hocam ben iştediğim şey. Kendi verdiğim kararlar ile oyunun seyrini değiştirmek. Bir de aksiyon odaklı gitmek istiyorum.
Hocam onu sormuştum ben. İlk seferde aksiyon odaklı gitmek istiyorum. Oyunu bitirdikten sonraki seferde ise farklı yollar ile gideceğim. Teşekkür ederim.Aksiyon odaklı gitmek istiyorsan gidebiliyorsun zaten.
Çağırma onu, aman çeker vurur şimdi adamı.@Motionless_IN_White hocam sizin görüşlerinizi nedir bu konuda?
Diğer forumdan benim sevdiğim bir üye kendisi. Bence beni vurmaz.Çağırma onu, aman çeker vurur şimdi adamı.
Seni değil oyunu iade etmeye çalışanı vurur.Diğer forumdan benim sevdiğim bir üye kendisi. Bence beni vurmaz.
İade etmedim hocam. Zaten oyunu @Motionless_IN_White hocam sayesinde tanıyım satın almıştım.Seni değil oyunu iade etmeye çalışanı vurur.